LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, October 18, 2017

Loteria Romana lanseaza pe piata biletele de loterie pasiva

Loteria Romana lanseaza o editie de loterie pasiva intitulata “Crosul Loteriei Romane –editia a XV-a” dedicata celei mai importante competitii sportive de masa organizata in tara noastra care va avea loc la Bucuresti pe data 21 octombrie. Biletele sunt puse in vanzare in agentiile loto din toata tara iar costul unui bilet este de doar 2,5 lei. Loteria Romana a pus in joc pentru acest nou produs de loterie pasiva 471 de castiguri in valoare totala de 302.700 lei.

Biletul “Crosul Loteriei Romane –editia a XV-a” este format din 2 parti: biletul de joc si talonul. Biletul de joc va ramane in posesia participantului iar talonul, cealalta parte detasabila a biletului, trebuie depus in urnele special amenajate din agentiile loto. Acelasi bilet de loterie pasiva poate oferi jucatorilor sai sanse duble de castig : la prima extragere, unde sunt puse la bataie 51 de castiguri in valoare totala de 20.300 lei si la a doua extragere unde se pot obtine 12 castiguri a cate 10.000 lei fiecare.
Fata - BILET CROS 2012
Verso - BILET CROS 2012 Extragerile pentru atribuirea castigurilor la jocul de loterie pasiva “Crosul Loteriei Romane-editia a XV-a” vor avea loc in data de 21.10.2012, in Bucuresti-Piata Constitutiei, in ziua desfasurarii Crosului Loteriei Romane.
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c