Haine de scoala pentru fete si baieti

0
Iata ca nu de mult a inceput noul an scolar, putin mai tarziu decat va asteptati dar cu siguranta a inceput. Pentru acest an avem o serie de sfaturi ce ar trebui sa le luati in considerare in cazul in care doriti sa fiti la moda in fiecare zi.

Scoala reprezinta un mediu de cultura de aceea recomandam ca fustele scurte, pantalonii scurti dar si bluzele decoltate sa fie evitate.

Pentru o imbracaminte adecvata va recomandam urmatoarele combinatii. In cazul in care esti interesat/a de un magazin online cu haine si articole vestimentare pentru scoala, iti recomandam 3suisses.ro si readytowear.ro !

Imbracaminte de scoala pentru fete

Desi poate parea o alegere usor de efectuat va recomandam sa alegi cu grija vestimentatia pentru scoala. Sugestia designerilor de moda din acest an sunt bluzele largi, hainele de strada, bluze tip hanorac, cu gluga sau fara dar si pantalonii largi. Fetelor le recomandam urmatoarele combinatii prezente in imaginile de mai jos.

Imbracaminte de scoala pentru baieti

Baietii sunt ceva mai facilitati in alegerea articolelor vestimentare pentru scoala, in acest an scolar le recomandam sa poarte cat mai multe hanorace si pantaloni largi, moda hip – hop revine in primele luni ale anului 2013. Iata cateva combinatii vestimentare ce ar trebui sa va convinga.

Acestea sunt principalele sugestii vestimentare pentru scoala, toata gama de haine de scoala pentru fete si pentru baieti poate fi gasita in magazinele online mentionate mai sus, alege cu incredere produsele oferite de partenerii nostri. Poti avea parte de reduceri si produse de calitate la cel mai mic pret de pe piata !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *