LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 18, 2017

Dietă: gustarea cea mai sănătoasă cu puţine calorii

Pentru a avea parte de un regim alimentar sănătos trebuie să consumi zilnic 80 g de brânză dulce de vaci.

Atunci când îţi doreşti să slăbeşti, dar simţi nevoia să iei totuşi o gustare între mese, apelează cu încredere la brânza dulce de vaci. Săracă în grăsimi, aceasta îţi va asigura aportul de calciu necesar.

Brânza proaspătă de vaci sau brânza dulce, cum i se mai spune, este un produs care nu ar trebui să-ţi lipsească din alimentaţia zilnică. Valoarea nutritivă, conţinutul bogat în calciu şi faptul că are puţine grăsimi sunt cele trei calităţi principale care o recomandă pentru orice tip de dietă.

Ce proprietăţi are?

Puterea nutritivă a  brânzei dulci de vaci provine din cantitatea de calciu şi de proteine pe care o conţine: 210 mg de calciu şi 6,8 g de proteine la 100 g de brânză dulce de vacă. Un alt avantaj constă în  numărul scăzut de calorii (100 g de brânză dulce de vaci conţine 100 de calorii). În plus, pe lângă calciu, brânza proaspătă mai deţine şi importante cantităţi de sodiu, de magneziu, de fosfor şi de vitamine precum vitamina A, B şi D, cu nenumăratele lor beneficii pentru organism.

Te ajută să-ţi menţii silueta

Brânza dulce de vaci este totodată şi o sursă ideală de minerale şi aminoacizi, ambele esenţiale pentru corpul uman. De asemenea, aceasta contribuie cu succes la ameliorarea anumitor probleme de sănătate, cum ar fi malnutriţia. Este de un real ajutor în evitarea arsurilor de la stomac, în special în cazul femeilor însărcinate. Persoanele cu probleme cardiovasculare sau cu nivelul colesterolului ridicat pot consuma brânză dulce de vaci datorită conţinutului scăzut de grăsimi saturate.
Şi pentru că este săţioasă şi are mai puţine calorii decât brânzeturile mature, brânza este un aliment eficient în lupta împotriva kilogramelor în plus. În acelaşi timp, este recunoscută şi datorită faptului că nu cauzează reacţii alergice, comparativ cu alte produse alimentare.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te