LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, August 23, 2017

Costume de baie in tendinte pentru sezonul vara 2013

Soarele inseamna vacanta, vacanta inseamna plaja iar plaja inseamna neaparat costume de baie!  Pentru a fi insa cea mai frumoasa de pe plaja, trebuie neaparat sa stii care sunt ultimele tendinte in ceea ce priveste costumele de baie! Trebuie sa stralucesti pe plaja, pe nisipul cald si sa-ti pui in valoare silueta perfecta intr-un costum de baie tip bandeau, retro, clasic sau din contra modern si original!

Ai de unde alege! Costume de baie din doua piese, costume de baie intregi, cu bikini, cu imprimeuri exotice sau salbatice, animal print, cu slipul cu talie inalta, sau de un negru clasic… descopera care sunt costumele de baie in tendinte in 2012!  

Imprimeul salbatic – leopard in special, se invita pe costumele de baie din 2 piese. Palmieri, flori din Hawaii, costume de baie de un roz puternic….poti opta pentru stilul Miami Beach! Poti opta si pentru costumele de baie vintage, retro care mai au inca ceva de spus.

In tendinte sunt si costumele de baie cu imprimeuri africane sau incase care par venite din alte vremuri. De asemenea, daca simti nevoia de ceva simplu, poti opta pentru un costum de baie negru clasic. Costumul de baie negru ramane o valoare sigura pentru cele care vor sa fie sic lungite pe plaja!

Costumele de baie in culori pastelate sunt si ele in tendinte, dar si costumele de baie in culori puternice – corail, turcoaz, fuchsia, se tin si ele bine! Sunt ideale pentru cele care vor sa-si puna bronzul in evidenta! Costumul de baie retro, in stil pin-up, inspirit de Marylin Monroe, cu talie inalta si cu bulinute este si el in tendinte!

De asemenea, este in voga si in tendinte costumul de baie “desperecheat”: sutienul si slipul nu trebuie sa fie neaparat la fel! Partea de sus poate sa fie de exemplu inflorata iar cea de jos uni. Pe plaja, in vara acesta tu vei fi diva cu ajutorul costumelor de baie in tendinte!
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!