LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 18, 2017

Ce contine lichidul din tigara electronica si cum functioneaza?

Exista inca multe persoane care nu sunt familiarizate cu principiul de functionare al tigarii electronice. De aceea ne-am gandit, ca in articolul de astazi, sa prezentam cateva lucruri despre lichidul pentru tigara electronica: ce contine si cum se foloseste?

Inainte de a va prezenta din ce este compus elichidul, mai intai vom prezenta procedeul prin care acesta se transforma in vapori. Cel mai simplu exemplu, pentru a intelege acest lucru, este procedeul de fierbere a apei intr-un ceainic.

Atunci cand doriti apa fiarta puneti ceainicul cu apa pe foc si asteptati pana cand acesta scoate un suierat.

Dupa ce acesta incepe sa suiere, incep sa iasa vapori pe orificiul ceainicului, lucru care arata ca apa este suficient de fierbinte pentru a fi folosita. Pentru oamenii de stiinta, acest procedeu poarta denumirea de „vaporizare”. Prin acest procedeu apa este incalzita la o temperatura putin sub cea necesara pentru vaporizare.

Trebuie sa stiti ca si tigara electronica functioneaza similar ceainicului, folosind o componenta alimentata de o baterie, numita „atomizor”. Practic atomizorul primeste curent de la baterie si apoi incalzeste lichidul (care se afla intr-un cartus) pana cand acesta se vaporizeaza si devine o ceata care poate fi usor inhalata de catre utilizator. Ceea ce pare a fi fum de la o tigara electronica, de fapt, nu este nimic altceva decat un lichid vaporizat.

Ce contine lichidul din tigara electronica?

Toate ingredientele din care este alcatuit elichidul au o temperatura de vaporizare destul de scazuta. De asemenea, sunt ingrediente la care suntem expusi cu totii, deoarece sunt prezente in multe produse pe care le consumam zi de zi. Majoritatea elichidelor sunt alcatuite din:

–          Propilen Glicol sau Glicerina vegetala – utilizate la scara larga atat in industria farmaceutica, cat si in industria alimentara
–          Apa distilata
–          Nicotina – se gaseste in vinete, rosii, ardei
–          Arome alimentare

Din procedeul de functionare al tigarii electronice lipsesc arderea si fumul – doi factori care determina majoritatea problemelor de sanatate asociate tigarilor din tutun. Daca doriti sa incercati o tigara electronica, luati in considerare modelele Sailebao si Vipercig prezente in magazinul nostru online. O data ce veti vedea si veti incerca o tigara electronica, va veti da seama ca este o diferenta majora intre aburit si fumat.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te