Caru’ cu vedete: Loredana vrea sa faca sex cu un extraterestru; Delia l-a initiat pe Matteo in tainele amorului; Simona Patruleasa este insarcinata, iar Britney Spears a fost data in judecata de propriul tata

0
Simona Patruleasa este insarcinata. Se pare ca vedeta de la Antena 1, Simona Patruleasa, este insarcinata. Acum, ca a venit caldura, vedeta poarta numeroase bluzite baby-doll care ii acopera eventuala burtica. Colegii din trustul Intact o banuiesc pe acesta ca ar fi insarcinata in cateva saptamani, cu toate ca vedeta nu recunoaste nici in ruptul capului, scrie Atac.

Loredana are fantezii ciudate: sa faca sex cu un extraterestru! In ultima perioada vedetele ne uimesc tot mai mult prin declaratiile pe care le fac. Un exemplu in acest sens il reprezinta Loredana Groza. Cu putin timp in urma Lori declara intr-un interviu, mai in gluma, mai in serios ca una dintre fantasmele sale este sa faca sex cu un extraterestru, afirma Atac.

Britney Spears, data in judecata de propriul tata. James Spears a depus o cerere in instanta zilele trecute in care solicita sa fie platit pentru ajutorul oferit fiicei sale. Tatal cantaretei cere bani pentru ca a vizitat-o pe Britney la spital, ca a ajutat-o sa-si rezolve problemele legate de custodia copiilor si chiar si pentru faptul ca i-a gatit acesteia de cateva ori, informeaza Gardianul.

Se insoara Ponta. Victor Ponta si Daciana Sarbu se cununa religios sambata aceasta, in aceeasi zi in care isi boteaza si fetita. La petrecere sunt asteptati 500 de invitati, relateaza Evenimentul Zilei.

Delia profesoara de sex pentru Matteo. Daca la inceput, cu un an in urma, cind au devenit iubiti, Delia nu era deloc multumita de “prestatia” in materie de amor a lui Matteo, iata ca acum lucrurile au luat o intorsatura neasteptata: invatacelul si-a depasit profesorul. Surse din anturajul celor doi sustin ca Delia a fost cea care l-a initiat in tainele amorului pe baiatul cu freza jamaicana, apelind de multe ori la fel de fel de “ajutoare” prin care sa depaseasca situatia jenanta in care se aflau. Acum, blonda are de ce sa fie fericita, pentru ca noptile de dragoste se desfasoara ca la carte, sustine 7Plus.

A luat-o cu lesin. Amy Winehouse a ajuns, din nou, la spital. Cantareata britanica a fost internata, luni seara, intr-un spital din Londra, dupa ce a lesinat in locuinta sa, scrie Romantica.

Adriana Lima se marita. Jale printre barbatii care viseaza la brazilianca Adriana Lima (27 de ani), despre care s-a spus ca e cea mai sexy virgina din lume. Manechinul si-a anuntat recent casatoria. Norocosul este un baschetbalist sarb, Marko Jaric, de 30 de ani. Acesta este unul dintre starurile din NBA, membru al echipei Minnesota Timberwolves, relateaza Libertatea.

Tom Cruise si-a tras masini blindate si soferi ninja. Actorul american Tom Cruise si-a echipat toate masinile pe care le detine cu geamuri antiglont, relateaza Click. Astfel, presa americana a ajuns sa il banuiasca pe actor de paranoia, dupa ce “scientologul” Tom Cruise a cheltuit acum un an un milion de dolari pe un buncar antiatomic.

Si-a aratat penisul la petrecerea lui Mickey Rourke. Mickey Rourke s-a gandit sa organizeze o petrecere mai putin obisnuita cu prilejul Zilei Tatalui. Asa se face ca la cheful organizat la clubul Rokbar, din South Beach, invitatii vedetei au sosit accesorizati cu jucarii sexuale si catuse si au consumat bauturi alcoolice in cantitati impresionante. Surpriza petrecerii a reprezentat-o, insa, un barbat imbracat doar cu o pereche de chiloti minusculi, din piele, la bustul gol si cu o palarie de cowboy pe cap. Acesta s-a urcat pe masa, unde a dansat cu foc, iar chilotii i-au jucat feste, lasandu-i penisul la vedere, afirma Cancan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *