Caru’ cu Vedete… de la Cancan: Imagini incredibile realizate de paparazzii Spy. Iulia Vantur, in bratele unui coleg cuplat!; Si-a luat masina de 100.000 de euro. Oana Zavoranu este in bani; I-a pus leucoplast pe sani si “pasarica”! Mircea N. Stoian i-a aratat ce inseamna post Crudutei!

0
Imagini incredibile realizate de paparazzii Spy. Iulia Vantur, in bratele unui coleg cuplat! Zilele trecute, Iulia Vantur a dat nas in nas, mai mult sau mai putin premeditat, cu un coleg de la Pro TV. Cei doi nu s-au salutat ca doi amici vechi, ci blonda i-a sarit in brate barbatului, ca si cum intalnirea cu el era dorinta ei cea mai arzatoare. Neasteptatul gest a fost plin de tandrete si parea mai degraba adresat unui iubit si nu unui coleg. In ceea ce o priveste pe Iulia, blonda este libera sa aiba ce fel de relatie vrea cu cine vrea ea. De cand s-a despartit de Moga, aceasta a scapat si de obligatii. Partenerul ei de acum cateva zile, insa, are o cu totul alta situatie. Cantaretul, caci asta este la baza, este implicat intr-o poveste de dragoste ultracunoscuta, tot cu o vedeta Pro TV.

Anca Serea si Adi Sina au facut primul pas catre oficializarea relatiei. S-au mutat impreuna si planuiesc sa aiba un copil! Amandoi tineri si frumosi, Anca Serea si Adi Sina formeaza unul dintre cele mai in voga cupluri autohtone. Desi, la inceput, s-au ferit de ochii insistenti ai presei si au ocolit iesirile publice, iata ca acum, la sase luni dupa ce s-au cuplat, se simt confortabil in valtoarea lumii mondene. Cei doi s-au cunoscut in primavara acestui an, s-au indragostit nebuneste unul de celalalt, astfel incat au preferat sa sara peste etapele specifice oricarui inceput de relatie. Acum au ajuns sa traiasca precum o famile mare si fericita, semn ca se indreapta cu pasi repezi catre altar: “Da, normal ca locuim impreuna. Mie asa mi se pare normal, sa stam impreuna, nu unul intr-o casa si celalalt in alta casa. Adi este un om extraordinar si se intelege foarte bine cu copiii mei. Iar copiii, care au un suflet curat, l-au placut pe el din prima.

Patronul firmei Leonardo, in tandreturi cu o satena misterioasa. Frumoasa si milionarul. Oradeanul Florin Panea (40 de ani), considerat unul dintre cei mai prosperi afaceristi din vestul tarii, cu o avere de 18 milioane de euro, pe care a facut-o cu lantul de magazine Leonardo, specializate in comert cu incaltaminte si marochinarie, pare un mare iubitor de frumos. Mai ales de femei frumoase. Milionarul, care este poreclit Regele pantofilor, deoarece detine celebrul brand Leonardo, a fost vazut in urma cu doar cateva seri la restaurantul hotelului Ramada din Nordul Capitalei. Si nu singur, ci in compania unei tinere ce nu parea sa aiba mai mult de 19 ani. Cei doi si-au rasfatat simturile cu bucate alese si bauturi fine, privindu-se cu subinteles si zambindu-si pe toata durata cinei. Dupa ce a achitat nota de plata, lasand un bacsis generos, Panea si-a luat frumoasa de mana si s-a indreptat spre usa restaurantului.

Si-a luat masina de 100.000 de euro. Oana Zavoranu este in bani. In vara, Zavo si-a comandat o masina Wiesmann, de 150.000 de euro, cu care planuia sa rupa gura targului. Vedeta a anuntat inca de atunci ca vor trece luni pana va intra in posesia ei. Ulterior, au inceput sa apara zvonuri ca Oana se afla in pragul falimentului, iar carcotasii s-au grabit sa strige ca nu va mai avea cu ce sa achite costisitorul bolid. Ei bine, Oana nu numai ca a pus deoparte intreaga suma, dar i-au ramas bani pentru inca una. Ieri, Zavo a mers la reprezentanta BMW din Militari si a devenit proprietara unui luxos X5 de 95.000 de euro, care, sustine ea, o face sa se simta puternica si invingatoare. “Wiesmann-ul trebuie sa vina, insa imi trebuia si o masina de iarna, iar aceasta este perfecta. Are toate dotarile posibile si este foarte sigura”, ne-a marturisit Oana.

Ramona Gabor si patronul de cafenea nu se mai feresc. S-a giugiulit cu noul iubit in club!
Ramona Gabor pare sa nu mai priveasca in trecut, dupa fostul ei iubit, Gabi Badalau, si isi vede nestingherita de viata amoroasa. La sfarsitul lunii trecute, dupa ce a luat parte la un eveniment monden, sora Monicai a dat-o pe manele intr-un club de profil. Acolo, ea s-a afisat cu patronul unei cafenele de pe Decebal, care nu a incetat sa-i dea dedicatii si sa faca cinste cu mai multe sticle de sampanie, pana in zori. Contactati de CANCAN, atat Ramona, cat si cel poreclit de prieteni Tecu au avut acelasi discurs: “Ne-am distrat, am cantat, am dansat, dar atat. Suntem doar amici!”. Totul pare sa nu fi fost decat o intelegere intre ei, de a pastra discretia in privinta relatiei lor si de a incerca sa o ascunda pe cat posibil de ochii presei. Iata insa ca niciun secret nu poate fi tinut prea mult si, la trei saptamani de la relatarea acelei informatii, CANCAN publica primele fotografii cu Ramona Gabor si noul ei iubit, “Tecu”.

I-a pus leucoplast pe sâni şi “păsărică”! Mircea N. Stoian i-a arătat ce înseamnă post Cruduţei! Mircea N. Stoian a încercat chiar să îi arate Danielei Crudu, cu ajutorul benzilor de leucoplast, care sunt zonele pe care nu trebuie să le… folosească. “Sincer, n-o să pot să ţin postul ăsta. Orice, dar nu asta!”, a explicat Daniela la “Un Show Păcătos”. “Cărniţa e felul principal de mâncare”, a completat-o colega Bianca. Dacă Bianca a afişat un decolteu generos, Cruduţa a renunţat de tot la sutien şi a îmbrăcat doar un body transparent de dantelă.

Lourdes nu tine pasul cu Madonna. Fiica sta… …mama se zbantuie
. O fi ea femeie de varsta a doua, dar Madonna refuza sa se comporte altfel decat in tineretea ei glorioasa. Artista de 53 de ani si-a pus cizmele de piele, ciorapii de plasa si pantalonii scurti pe ea si si-a dus fata de 15 ani, pe nume Lourdes, intr-un club din New York. Motivul iesirii a fost organizarea unui concurs pentru a-i gasi Madonnei un nou dansator. Cu toate acestea, artista nu a avut stare sa se uite la altii cum danseaza si s-a lipit de un tanar din club. Cei doi au facut o pereche reusita impreuna, atat de reusita incat Brahim Zaibat, iubitul de 24 de ani al divei, a stat non-stop cu ochii pe Madonna. Intre reprizele de zbantuiala, Madonna a baut cu pofta sampanie. Cat despre Lourdes, care a ajuns si ea la varsta iesitului prin oras, aceasta nu a parut deloc impresionata de distractia din club si a stat plictisita pe scaun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *