Caru’ cu Vedete… de la Cancan: Adelina Pestritu a lesinat in timpul filmarilor!; De Ziua Romaniei, Andra a facut senzatie intr-o rochie batuta cu 8.500 de cristale!; Ce tactica de “agatament” are amorezul lui J.Lo. Se pune bine cu fetita ca sa-i cucereasca mama

0
Adelina Pestritu a lesinat in timpul filmarilor! Frumoasa prezentatoare de la D-paparazzi a ametit si a incercat sa isi revina dandu-si jos pantofii si asezandu-se pe un scaun, dar in zadar. Adelina s-a simtit rau si dupa ce s-a intins pe o canapea in culise, prin urmare colegii au chemat salvarea. “Cred ca orele de nesomn s-au adunat din cauza evenimentelor la care sunt invitata. Mai mult de 4 ore nu cred ca am dormit in ultimele 2 luni. Nu pot renunta la evenimente pentru ca e normal, ma intretin singura, toti avem nevoie de munca, fac ceea ce imi place chiar si cu aceste riscuri. Am pus totul pe baza stresului, din cauza faptului ca nu am mancat”, a spus Adelina la Cancan TV de la Kanal D.

Iubita indoliata a regizorului Tocilescu a plans si a zambit la priveghi. Consolata de Tudor Chirila
. Inca de la pranz, Teatrul Bulandra a devenit loc de pelerinaj pentru cei care au tinut sa-l vada pentru ultima data pe Alexandru Tocilescu. Marele regizor a fost depus pe scena Salii “Toma Caragiu”, iar sicriul sau a fost invaluit intr-o lumina multicolora. Cei care au ajuns la Gradina Icoanei si au intrat in sala comentau chiar ca totul arata ca intr-o piesa de teatru, cu flori pe fundal si coroane imprejurul sicriului luminat si de cateva faclii artificiale. Printre primii care au sosit s-au numarat Rodica Mandache, Silviu Biris, Tudor Marascu si Ion Caramitru. In acest timp, actrita Crina Muresan, despre care CANCAN a relatat in editia de ieri ca a avut o relatie de cativa ani cu Alexandru Tocilescu, s-a aflat in permanenta in sala, in primul rand. Vizibil marcata, din cand in cand isi stergea cate o lacrima. Aparitia Roxanei Ciuhulescu i-a adus un zambet, prezentatoarea TV tinand-o in brate si consoland-o minute in sir.


Giulia Anghelescu intra in familia Huidu fara acordul lui Serban. Fostul “carcotas” nu o place!
Dupa apropae doi ani de relatie, la finele lui 2009, Vlad Huidu si Giulia Anghelescu au decis sa o apuce pe drumuri diferite. Se pare ca Vlad a fost cel care a abandonat primul corabia, fapt care a facut-o pe cantareata sa sufere teribil. Aceasta nu si-a revenit niciodata dupa despartire si a luptat sa-si readuca iubitul langa ea. Potrivit apropiatilor cuplului, in momentul in care i-a spus “Adio!”, Vlad ar fi fost influentat mult si de fratele sau, Serban, despre care se stie in cercul lor de prieteni si colaboratori ca nu are o parere tocmai buna despre ea. Se pare ca fostul “carcotas” nu a avut nicio problema in a-i spune Giuliei in fata ce gandeste.

“Iepurasul lui Radu Mazare”, in amor cu un top-model: “Am fluturasi in stomac”. Desi a recunoscut ca este pe cale sa se indragosteasca, Madalina nu a vrut sa ne spuna identitatea barbatului care ii da fiori. CANCAN a aflat, insa, ca fericitul este top-modelul Gilbert Costache. Cei doi s-au cunoscut in vara, la o prezentare de moda, pentru care Gilbert a venit special de la Madrid, unde locuieste. Scanteia dintre ei s-a aprins, insa, de curand, cand s-au reintalnit tot la Bucuresti si tot la un show de moda. “Am fluturasi in stomac, ca orice adolescenta”, a recunoscut Madalina. Chiar daca este curtata de multi barbati, Madalinei nu i-a cazut intamplator cu tronc Gilbert. “Mie nu-mi plac blonzii, ci brunetii. Radu (n.r. – Radu Mazare), care este saten deschis spre blond, a fost o exceptie”, ne-a mai spus adolescenta. Desi nu a cunoscut-o personal pe mama lui Gilbert, aceasta le incurajeaza idila.

De Ziua Romaniei, Andra a facut senzatie intr-o rochie batuta cu 8.500 de cristale!
Dornica sa isi etaleze fabuloasa rochie, Andra a facut cateva piruete si a incercat sa il convinga pe Catalin ca ar fi mai bine ca discutia lor sa decurga in picioare. Pana la urma, Andra a acceptat sa se aseze, vizibil fastacita si foarte atenta cu creatia pe care o poarta. Complimentata de Maruta, de Valentin Dinu si de alti invitati ai emisiunii Andra a tinut sa-i multumeasca personal stilistei si prietenei sale, Dana Budeanu. La duetul cu Valentin Dinu, unul dintre finalistii “Romanii au Talent”, Andra a purtat o alta alta rochie apartinand unuia dintre cele trei branduri semnate Dana Budeanu – Lolita.

Ce tactica de “agatament” are amorezul lui J.Lo. Se pune bine cu fetita ca sa-i cucereasca mama. Jennifer Lopez, in varsta de 42 de ani, formeaza un cuplu cu un tanar dansator, Casper Smart, in varsta de 24 de ani. Cei doi au fost intr-o scurta vacanta in Hawaii, insa nu singuri, ci impreuna cu gemenii lui J.Lo, Max si Emme, de trei ani, si mama vedetei, Guadalupe. Cum relatia lor este la inceput, Casper face tot posibilul sa se apropie de familia iubitei, sigur fiind ca aceasta tactica este ideala pentru ca vedeta sa fie pe deplin cucerita de el. Pe toata durata vacantei, gasca a iesit zi de zi la plaja, unde Casper s-a intrecut in a-i rasfata pe micutii lui J.Lo si a-i face pe plac posibilei viitoare soacre. Dansatorul s-a jucat in nisip cu gemenii, s-a balacit in apa cu ei si s-au distrat pe nisip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *