Caru’ cu vedete: Actorul Matthew McConaughey, la un pas de moarte; Raluka a facut o gafa de proportii, pe covorul rosu. Vezi ce detaliu a stricat imaginea cantaretei; Mila Kunis, cea mai frumoasa femeie in viata

0
Anamaria Prodan o ataca dur pe Mariana, fosta sotie a lui Reghe: “O vagaboanda analfabeta il denigreaza pe Laur. Toata viata n-a facut altceva decat operatii estetice. In poza de la nunta zici ca sunt mama si copilul“. Satula de acuzatiile Marianei Pfeiffer, care a denigrat-o pulic pe motiv ca s-ar fi cuplat cu Reghe pe vremea cand ei inca erau casatoriti, Anamaria Prodan a luat atitudine, iesind la atac cu un intreg arsenal de “lupta”. Suparata foc sI nervoasa nevoie-mare, sexy-impresara i-a adresat cuvinte grele Marianei, despre care spune ca a fost o femeie intretinuta toata viata, care nu a stiu ce inseamna munca sI care, pe deasupra, isi neglijeaza copilul, scrie Cancan.

Mila Kunis, cea mai frumoasa femeie in viata. Mila Kunis a fost desemnata de revista Esquire cea mai sexy femeie in viata, actrita din “Lebada neagra” fiind si vedeta de pe coperta ultimului numar al publicatiei. Mila, 29 de ani, continua astfel seria de premii in care ii este recunoscuta frumusetea, actrita de origine ucraineana fiind desemnata anul acesta si cea mai sexy femeie intr-un top facut de ziarul britanic The Sun, depasindu- le pe Megan Fox si Kim Kardashian, relateaza Libertatea.

Fiica Madonnei se muta singura intr-o vila luxoasa. La 16 ani, Lourdes, fiica Madonnei, isi ia talpasita de acasa si pleaca in lume. Mai exact, intr-o vila de 6 milioane de dolari (19,5 milioane de lei). Nu s-a certat cu mama ei si nici nu vrea sa scape de ea. Motivul pentru care adolescenta pleaca este viitoarea facultate. Ea trebuie sa stea aproape de colegiul “Bard College”, pentru a se obisnui cu zona. Facultatea este la 10 kilometri de New York si este una particulara. Madonna (54 de ani) a declarat, recent, ca succesul pe care l-a cunoscut nu i-a afectat principiile legate de familie. Declaratia vine dupa ce vedeta si-a anulat turneul pe care urma sa-l sustina in Australia si isi cere scuze de la toti fanii ei de pe continent, motivand ca nu-si poate lasa copiii singuri – pe Lourdes, Rocco (12 ani), David si Mercy (ambii de 7 ani), la o distanta atat de mare, anunta Click.

Actorul Matthew McConaughey, la un pas de moarte. Matthew McConaughey (42 de ani) se afla la un pas de moarte. Celebrul actor risca sa faca in orice moment un atac de cord din cauza unei diete stricte pe care o urmeaza, fiind nevoit sa piarda un numar mare de kilograme pentru noul sau rol pe care il va juca in filmul “The Dallas Buyer’s Club”. Pana nu de mult, McConaughey era unul dintre actorii cei mai apreciati de la Hollywood tocmai pentru corpul sau atletic si bine lucrat. Insa, acum starul e de nerecunoscut dupa ce a pierdut nu mai putin de 14 kilograme, in urma unei diete draconie bazata pe lichide care ii pune viata in pericol, avand in vedere ca acesta are predispozitie pentru boli de inima. Potrivit revistei americane National Enquirer, mai multi specialisti l-au avertizat ca daca nu renunta la dieta consecintele vor fi dramatice, anunta Libertatea.

Oana Lis: “Vreau sa rup patul, dar nu am cu cine!”.
Au bagat deja actele divort saptamana trecuta, insa nimeni nu crede in despartirea dintre Oana si Viorel Lis! Pana una alta, blonda e in cautare de senzatii tari in dormitor! Prezenta, zilele trecute, la deschiderea unui showroom de mobila, Oana a inceput sa probeze de zor saltelele! Oana Lis are ragaz pana la primul termen al divortului, stabilit de judecatori pentru luna aprilie anul viitor, ca sa se razgandeasca si sa il reprimeasca in dormitorul ei pe fostul primar al Capitalei. Pana atunci, Oana profita din plin de statutul de femeie libera si este in cautare de noi masculi. De altfel, dupa spusele Oanei, unul dintre motivele pentru care vrea sa renunte la casnicia cu Viorel ar fi si acela ca nu mai faceau sex deloc in ultima vreme, scrie Click.

Raluka a facut o gafa de proportii, pe covorul rosu. Vezi ce detaliu a stricat imaginea cantaretei. Artista care facea ravagii in topurile muzicale, in urma doi ani, cu hit-ul sau “Trompet”, s-a facut de rusine, zilele trecute, cand a defilat cu nonsalanta, la un eveniment, fara sa se gandesca la faptul ca un detaliu al rochiei ii va aduce aprecieri negative. Mai rau este faptul ca Raluka a comis-o chiar pe covorul rosu, unde vedetele au grija ca imaginea lor sa fie impecabila, zona fiind intesata de cameramani sI fotografi. Raluka insa se pare ca nu a pus mare pret pe acest detaliu, nu a taiat eticheta, nu a ascuns-o sI a lasat-o la vedere in ciuda faptului ca rochia sa avea spatele dantelat sI complet transparent. Ulterior, inainte sa urce pe scena, cantareata si-a schimbat tinuta sI a imbracat o rochita viu colorata, incidentele de acest gen ocolind-o, anunta Cancan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *