LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 18, 2017

Adina Buzatu, in cantonament la Sinaia pentru a slabi 3 kilograme!

De-a lungul timpului, stilistul Adina Buzatu a descoperit beneficiile sportului. Astfel, o zi reusita incepe obligatoriu cu o ora de fitness, tenis, jogging sau inot prin care isi mentine energia la un nivel optim. De cateva luni, stilistul a descoperit sala de sport a Luminitei Nicolescu, Fit&Famous, si s-a “indragostit” de combinatiile unice de exercitii, predate de antrenoare.

Ca un “elev constiincios”, Adina Buzatu a acceptat invitatia Luminitei Nicolescu de a intra intr-un cantonament de pregatire intensa, la Sinaia.

“In general fac sport in fiecare zi, dar in cantonament am facut patru antrenamente pe zi si am tinut o dieta stricta pe baza de iaurt degresat, fructe de padure, peste proaspat la gratar si salata- toate in cantitati mici. De data aceasta, au fost doar patru zile, dar de abia astept urmatorul cantonament care va dura o saptamana. Sunt atat de constienta de beneficiile, pe care le are asupra sanatatii mele, incat sunt decisa sa-mi rup din timp si sa-mi reprogramez toate intalnirile de afaceri, doar ca sa ajung acolo”, spune Adina Buzatu care a fost insotita in cantonament de fiica ei, Sara.

“Sunt exercitii menite sa iti modeleze corpul si sa-ti transforme starea de spirit. Ma incarc cu energie si am o stare de buna-dispozitie toata ziua. Multi dintre noi privim sportul ca pe o corvoada, necesara mentinerii siluetei, dar cu Luminita devine o adeavarata placere. Iar rezultatele sunt fabuloase. In primul rand, ma simt in forma, sexy si tonica, in al doilea rand, stiu ca acum pot imbra orice tinuta pentru ca ma simt sigura pe mine”, a declarat Adina Buzatu.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te