LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, August 23, 2017

Adina Buzatu, in cantonament la Sinaia pentru a slabi 3 kilograme!

De-a lungul timpului, stilistul Adina Buzatu a descoperit beneficiile sportului. Astfel, o zi reusita incepe obligatoriu cu o ora de fitness, tenis, jogging sau inot prin care isi mentine energia la un nivel optim. De cateva luni, stilistul a descoperit sala de sport a Luminitei Nicolescu, Fit&Famous, si s-a “indragostit” de combinatiile unice de exercitii, predate de antrenoare.

Ca un “elev constiincios”, Adina Buzatu a acceptat invitatia Luminitei Nicolescu de a intra intr-un cantonament de pregatire intensa, la Sinaia.

“In general fac sport in fiecare zi, dar in cantonament am facut patru antrenamente pe zi si am tinut o dieta stricta pe baza de iaurt degresat, fructe de padure, peste proaspat la gratar si salata- toate in cantitati mici. De data aceasta, au fost doar patru zile, dar de abia astept urmatorul cantonament care va dura o saptamana. Sunt atat de constienta de beneficiile, pe care le are asupra sanatatii mele, incat sunt decisa sa-mi rup din timp si sa-mi reprogramez toate intalnirile de afaceri, doar ca sa ajung acolo”, spune Adina Buzatu care a fost insotita in cantonament de fiica ei, Sara.

“Sunt exercitii menite sa iti modeleze corpul si sa-ti transforme starea de spirit. Ma incarc cu energie si am o stare de buna-dispozitie toata ziua. Multi dintre noi privim sportul ca pe o corvoada, necesara mentinerii siluetei, dar cu Luminita devine o adeavarata placere. Iar rezultatele sunt fabuloase. In primul rand, ma simt in forma, sexy si tonica, in al doilea rand, stiu ca acum pot imbra orice tinuta pentru ca ma simt sigura pe mine”, a declarat Adina Buzatu.
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!