Colecţie noua de cizme toamnă-iarnă de la Il Passo

0
Am o relatie de iubire si ura cu incaltamintea din piele. Vara, cand soarele straluceste si imi incalzeste degetele, sunt o adevarata fiica a Naturii si imi incalt picioarele doar in materiale eco, in sandale usoare din panza si in. Insa iarna, oh, iarna, se schimba total foaia.

Chiar daca mi-ar placea sa gasesc in magazine materiale eco la fel de performante ca si pielea naturala, nu pot sa nu ma bucur atunci cand, intr-o zi friguroasa de iarna, imi pun picioarele la adapost intr-o pereche de incaltaminte perfect captusite.

Pentru ca, m-am convins, nimic nu te protejeaza mai bine de frig intr-o zi de iarna decat o pereche de cizme din piele naturala.

Tot scotocind adresa de e-mail, am descoperit ceva ce mi-a atras atentia: noile colectii de accesorii de la Il Passo. Am fost cucerita de multe dintre modelele de cizme din colectia iarna, asa ca m-am hotarat sa vi le impartasesc si voua.

Toate aceste perechi de cizme sunt din piele naturala (chiar si cele lungi cu model animal print), ceea ce nu m-ar incanta foarte tare daca iarna ar fi ceva mai blanda, dar, altfel, cred ca sunt binevenite.

Preferatele mele sunt cizmele din piele maro cu model dantelat in partea de sus si un siret decorativ la spate, insa nu le-as spune nu nici cizmelor negre pana la genunchi, din piele lacuita pe laba piciorului si cu model matlasat de la glezna in sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *