Mama lui Moni, magazionera in Bacau; A calcat stramb si in America! Ramona s-a iubit cu un englez, prieten cu iubitul chinez al Monicai; Bote a reactionat dur in urma amenintarilor Biancai: “E nebuna! Azi ma iubeste, maine ma uraste!”

0
Se simte bine doar cu blondele! Simona Gherghe, pusa pe jar de Candidatu. Simona Gherghe nu se dezminte si continua sa se afiseze singura la evenimentele la care este invitata, asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani. Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, de pe Antena 1, a mers duminica seara la nunta Anamariei Prodan cu fostul international Laurentiu Reghecampf. Desi la petrecere erau foarte multe persoane publice, nume importante din lumea artistica sau din sport, Simona era cea mai agasata de prezenta fotografilor si a camerelor de filmat. Practic, pe toata durata serii, blonda nu a facut altceva decat sa se fereasca de blituri, asa cum fac doar unele staruri hollywoodiene. Desi a venit singura, ea a petrecut o buna parte a serii in compania unei blonde din showbiz.

Dintr-un palat de milioane, angajata de proba la o fabrica de confectii! Mama lui Moni, magazionera in Bacau. Viata de huzur a Veronicai Gabor in somptuoasa vila de la Izvorani a fostului sau ginere, Irinel Columbeanu, este acum doar o palida amintire. Ca un om pentru care soarta a intors, dureros, roata, Veronica umbla pe strazile din Bacau ca o femeie amarata, macinata de ganduri si regrete. De putin timp a fost, in sfarsit, angajata, cu perioada de proba, ca magazionera la fabrica de textile din oras. Cu o punctualitate de ceasornic, ea si colegele de munca ies pe poarta fix la ora 15.20 si se imbarca rapid intr-un autobuz tras in fata fabricii. Conducerea firmei la care a gasit intelegere ne-a explicat situatia femeii.

A calcat stramb si in America! Ramona s-a iubit cu un englez, prieten cu iubitul chinez al Monicai. La varsta de 22 de ani, Ramona Gabor se poate lauda cu o viata amoroasa tumultuoasa si, desi parea ca s-a cumintit alaturi de Gabi Badalau, realitatea este cu totul alta. In ciuda faptului ca s-a chinuit din rasputeri sa-si tina ascunse aventurile, iata ca adevarul iese intotdeauna la iveala si, pe langa escapada cu milionarul bulgar Chavdar Alexandrov, Ramona a bifat o relatie “extraconjugala” si in America. Astfel, la sfarsitul anului trecut, cand a petrecut in Los Angeles aproape doua luni, la sora ei, Ramona i-a picat cu tronc unui bogatan englez, prieten al lui “Mr. Pink”, iubitul chinez al Monicai, pe care l-a cunoscut la o piscina.

Bote a reactionat dur in urma amenintarilor Biancai: “E nebuna! Azi ma iubeste, maine ma uraste!”. Show-ul “Burlacita” a reusit sa rupa definitiv relatiile dintre Bianca si Bote, desi designerul a fost cel care a propus-o pe fosta lui iubita ca protagonista a emisiunii. In ultimele saptamani, scandalul dintre ei a fost unul mocnit, insa amenintarea Biancai, potrivit careia Bote se va arde daca se mai joaca cu focul, l-a cam enervat: “Ea a inteles gresit toate comentariile mele privitoare la o eventuala sarcina sau o eventuala nunta. Eu nu o urasc, pentru ca am tinut la ea si ma bucur ca e fericita. Am ajutat-o de multe ori, uneori chiar fara sa stie, am protejat-o, dar ea e nebuna. Nu o inteleg! Azi ma iubeste, maine ma uraste. Cat despre Cristea, cum sa vreau sa se desparta de el, cand eu i-am trimis lui cadouri prin intermediul ei? Oricum, nu am de gand sa vorbesc cu ea ca sa clarificam situatia”, a declarat Bote.

Marioara Zavoranu, audiata pentru fraude in dosarul mostenirii! Oana Zavoranu si-a dat mama pe mana politiei. Dupa mai bine de patru ani de plangeri penale si procese in instanta, Oana Zavoranu a repurtat prima victorie in razboiul cu mama ei, Marioara. Procurorii au dispus redeschiderea “dosarului Agricomex” pentru ca au gasit suficiente date care sa confirme ca afirmatiile Oanei sunt sustinute de dovezi, si anume ca la impartirea averii ramase dupa tatal vedetei, Nicolae Zavoranu, s-a comis o frauda. Marioara Zavoranu urmeaza sa dea acum explicatii politistilor de la Serviciul de Investigare al Fraudelor.

Afaceristul “Goaica”, tatal lui Leo de la Strehaia: “Am ajuns de rasul tiganilor”. Ion Mihai, zis Goaica, tatal celebrului Leo de la Strehaia, s-a declarat iritat de amploarea pe care a luat-o ieri povestea cu palatul donat de “Printul tiganilor” mamei sale, pentru a evita darile la stat. In timp ce reporterii televiziunilor luau cu asalt Primaria Strehaia pentru a obtine detalii, afaceristul “Goaica” declara, in exclusivitate pentru CANCAN: “Leo nu a avut niciodata casa lui, de cand s-a nascut. El a stat mereu pe la altii. Doua-trei zile intr-o casa, alte cateva zile la unchi… A stat si sta si acum pe unde apuca, nu sta la noi aici. Si la Bucuresti sta pe la femei, cate o noapte la una, doua la alta”.

Detectivul cu care a avut o aventura s-a intors in viata ei! Andreea Balan, urmarita de trecut!
La inceputul lui 2010, revista “Spy” publica o poveste uluitoare: Andreea Balan, combinata cu detectivul pe care l-a angajat sa-l urmareasca pe Keo. Dezvaluirile erau sustinute de o serie de inregistrari ale unor convorbiri telefonice in care Andreea nu numai ca-i facea detectivului confidente din viata ei de cuplu, dar trada prin atitudine o relatie cu acesta care depasea cu mult sfera profesionala. De pilda, intr-una dintre convorbiri, cantareata isi invita interlocutorul la ea acasa sub pretextul vizionarii unui film. De atunci au trecut mai bine de trei ani, detectivul a disparut fara urma, iar relatia Andreei Balan cu Keo functioneaza inca.

Vandici s-a vrut regina balului! A dansat la sentiment cu un brunet misterios. Weekendul trecut, Ilinca Vandici a facut turul nuntilor, fiind prezenta atat la ceremonia Anamariei Prodan de duminica, dar si la a unui prieten, ce a avut loc cu o zi inainte. Sambata, vedeta TV s-a incalzit la un restaurant din zona Herastrau, fiind invitata special din partea mirelui. Chiar daca sufletul i-a fost ranit destul de serios in urma rupturii de Ciprian Marica, trupul Ilincai s-a dovedit a fi intr-o forma de senzatie. Nu a durat mult pana ce “Regina Craca” a animat atmosfera, alaturi de un tanar necunoscut, pe ringul de dans. Intrata serios in ritmul alert al muzicii, mireasma inca proaspata de victima a dragostei pe care o emana Vandici i-a dat un curaj nebun partenerului ei de ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *