Caru’ cu Vedete… de la Cancan: Marele castigator al super-concursului “Vocea Romaniei” este Stefan Stan! El a reusit sa castige premiul in valoare de 100.000 de euro!; Fosta doamna Columbeanu a petrecut cu Irinuca in apartamentul modest din Bacau, alaturi de surori. “Gaboritele”; Adela Popescu s-a reapucat de cantat. I-a luat locul Giuliei in trupa DJ Project

0
Incredibila poveste de dragoste a afaceristului Gruia Stoica, cel care detine o avere de aproape jumatate de miliard de euro. “Regele vagoanelor”, primul Craciun alaturi de iubita si fetita. Pentru prima data de cand a devenit tatic, Gruia Stoica, afaceristul care se afla in Top 10 al celor mai bogati romani, cu o avere estimata la aproximativ 450 de milioane de euro, a trait magia sarbatorilor alaturi de fiintele dragi: iubita lui, care ani la rand l-a tarat prin tribunale, si fetita lor, pe care afaceristul a recunoscut-o dupa opt ani. Povestea de dragoste dintre milionarul Gruia Stoica (43 de ani), detinatorul societatii Grup Feroviar Roman, si avocata Diana Valeria Schelean (30 de ani), originara din Timisoara, e demna de scenariul unei telenovele. Cei doi s-au iubit, au facut impreuna o fetita, pe care au botezat-o Timeea, apoi relatia lor a inceput sa scartaie. Discutiile dintre cei doi au dus, in final, la o ruptura, iar milionarul a refuzat sa-si recunoasca fetita, asa ca tanara avocata a trecut-o pe numele ei. De atunci, procesele s-au tinut lant, avocata Diana Schelean tarandu-l pe milionar prin mai multe tribunale, atat la Timisoara, cat si la Bucuresti. In plin scandal, Gruia Stoica a avut o revelatie: a ajuns la concluzia ca femeia care l-a chemat de zeci de ori in fata judecatorilor chiar il iubeste!

Adela Popescu s-a reapucat de cantat. I-a luat locul Giuliei in trupa DJ Project. Baietii de la trupa DJ Project nu prea au noroc la soliste. Dupa ce Elena, alias Ellie White, a parasit trupa, a venit si randul Giuliei Anghelescu sa ia aceeasi decizie, insa din motive bine intemeiate – sarcina care va fi dusa la termen undeva in luna aprilie. Desi bruneta ar urma sa revina in trupa dupa momentul nasterii, Gino si Manzotti s-au vazut nevoiti sa-i gaseasca repede o inlocuitoare, intrucat aveau semnate angajamente pe o perioada avansata si n-ar fi putut renunta la concerte. Cum n-au avut prea mult timp la dispozitie, acestia au gasit imediat solutia salvatoare si, in ciuda faptului ca aparent nu au nimic in comun, au ales-o pe Adela Popescu. Din motive numai de ei stiute, cei trei au pus la punct colaborarea in cel mai mare secret, preferand ca totul sa devina public chiar la primul concert in noua formula. Iar acest lucru s-a intamplat in weekend, la un concert desfasurat in club Bawary din Focsani, cand actrita din serialul “Pariu cu viata” (Pro TV) si-a facut debutul in calitate de solista a unei trupe.

Anul acesta, vedetele si-au atarnat ghirlande luminoase anemice pe casoaie. Andreea Marin, “Zana” care scoate bani din piatra seaca si care a facut avere in anii petrecuti la TVR, la carma “Surprizelor”, si-a pus arici la buzunar. Altadata vedeta strazii, vila ei din zona Tei a ramas iarna aceasta anonima. Doar o instalatie cu beculete ce palpaie anemic, atarnata strategic in apropierea bradutilor ornamentali de pe terasa imobilului, mai semnaleaza faptul ca acolo locuieste cineva. In rest, intuneric si liniste. Se vede treaba ca au trecut vremurile in care Andreea Marin si Stefan Banica plateau facturile fara sa se uite la bani. Luna viitoare, curentul le va veni putin, asa ca pot dormi linistiti.

Singur de sarbatori, Remus Truica isi acuza fosta sotie ca incalca hotararea judecatoreasca: “Nu lasa fetele sa vorbeasca cu mine”. Fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase a bifat cele mai triste sarbatori din ultimii an, vila lui de la Snagov fiind goala. Truica a asteptat in zadar sa-si vada copiii, in ciuda faptului ca ar fi avut acest drept, potrivit ordonantei judecatoresti: “Nu am vazut fetele de sarbatori, eu am instiintat-o pe sotia mea ca vreau sa petrec prima jumatate a vacantei cu ele. I-am propus sa facem Craciunul impreuna, toti patru, dar nu mi-a raspuns la telefon si nici pe fete nu le lasa sa vorbeasca cu mine. Eu le-am oferit lor cate un telefon mobil, dar sunt ambele inchise si n-ar trebui, potrivit legii, sa ne interzica in niciun fel comunicarea”, a declarat Truica pentru CANCAN. Dezamagirea a fost cu atat mai mare cu cat s-a pregatit temeinic pentru Craciun, impodobind bradul si cumparandu-le fetelor foarte multe cadouri.

Iulia Vantur se lasa pe mana Mihaelei Borcea. Prinsa in febra pregatirilor de Revelion. Stirista a vizitat salonul de infrumusetare al Mihaelei Borcea, dar si un magazin cu rochii de seara, asigurandu-se ca Revelionul nu o va prinde pe picior gresit. Zilele trecute, Iulia Vantur a fost fotografiata de paparazzii CANCAN in timp ce intra intr-unul dintre saloanele de infrumusetare ale Mihaelei Borcea. Aici, stirista a stat doar cateva minute, timp in care si-a facut o programare pentru coafat si machiaj. Intentia Iuliei era aceea de a avea mai mult timp pentru a-si gasi o tinuta cu care sa nu dea gres in seara de Revelion, tinand cont ca, de curand, stilista Dana Budeanu a desemnat-o ca fiind cel mai prost imbracata vedeta din Romania in anul 2011.

Marele castigator al super-concursului “Vocea Romaniei” este Stefan Stan! El a reusit sa castige premiul in valoare de 100.000 de euro! Concurentul care a castigat trofeul “Vocea Romaniei” este Stefan Stan, din echipa lui Smiley. In aceasta seara, Stefan Stan (antrenor Smiley) a cantat solo melodia “My way” a regretatului artist Frank Sinatra, apoi a avut un duet cu Smiley pe melodia “I can’t get no satisfaction”, iar la final a cantat alaturi de Andra melodia “Vivo per lei”. “Vocea Romaniei a fost o experienta care mi-a schimbat viata, asta e clar! Am invatat foarte multe lucruri, atat la nivel profesional, cat si uman, am cunoscut oameni, mi-am facut prieteni, si am reusit sa fac primul pas pe un drum pe care vreau sa merg de acum inainte: muzica! In plus, dupa primele aparitii in show, sunt foarte multi cei care ma opresc pe strada sa ma felicite”, a declarat Stefan Stan inainte de marea finala.

Fosta doamna Columbeanu a petrecut cu Irinuca in apartamentul modest din Bacau, alaturi surori. “Gaboritele”, Craciun la mama acasa. Surorile Monica, Ramona si Alina au petrecut impreuna Craciunul, la Bacau, alaturi de mama lor, Veronica Bulai. Dupa ce, la 23 decembrie, Monica si Ramona au luat-o pe Irina de la Izvorani, chiar in ziua in care Dinu Damaschin, “protectorul” fostei doamne Columbeanu, primea mandat de arestare pentru proxenetism si trafic de minori, toate trei au plecat spre orasul natal, unde au ramas pana ieri dupa-amiaza. Prima care a iesit din bloc a fost Veronica Bulai. Ea a dus gunoiul, in jurul orei 11.58, si a dat o fuga la magazin, pentru a cumpara paine, apa minerala si suc. La ora 13.00, si-au facut aparitia sora cea mare, Alina, cu sotul ei, Marius Flueraru, si cu copilul lor de cinci ani. Au stat impreuna la masa, iar in jurul orei 15.34, Monica a scos-o pe Irinuca din bloc si a bagat-o val-vartej in Mercedes-ul Ramonei, ferind-o de privirile trecatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *