Cum sa porti geaca de piele

0
Geaca din piele e de nelipsit din garderoba ta de toamna. Chiar daca o porti zilnic, nu se va transforma niciodata intr-un item plictisitor.

Din piele naturala sau ecologica, o iubesti pentru ca e extrem de versatila. Iata numai cateva moduri in care sa o porti.

Asociata cu stilul rock, de motociclist sau stilul politist, geaca de piele poarta cu ea un aer de pericol si rebeliune.

Daca te regasesti in aceste doua cuvinte, incearca un model cu tinte, cu un croi drept si colturi multe.

In schimb, daca stilul tau e mult mai delicat, insa ai nevoie de o doza de dinamism pentru tinutele tale, alege o geaca de piele cu detalii feminine, precum pliurile, un croi strans pe talie cu o curea sau un model fara fermoar. Adauga o geaca de piele peste o rochie eleganta, diafana, daca vrei sa-i dai un ton periculos. Chiar daca alegi sa porti tocuri sau ghete cu tinte, combinatia dintre cele doua stiluri va fi foarte originala.

Poarta o geaca de piele neagra peste o rochie cu un imprimeu viu colorat. Un ceas simplu si o geanta mica vor completa tinuta. Combinatia jeans si geaca de piele e o varianta clasica cu care nu ai cum sa gresesti. Poarta ghete grunge cu boyfriend jeans si botine cu toc la jeans slim.

Magazine recomandate da noi:
www.b-mall.ro ; www.24shop.ro ; www.3suisses.ro

Pentru un outfit total grunge alege un tricou asimetric sau rupt si accesorii din piele si tinte. In cazul asta, geaca de piele neagra, cu fermoar asimetric, tinte si curele, e cea mai potrivita. Pantalonii lejeri casual, asemanatori celor de trening, pot arata si ei foarte cool cu o geaca de piele. Poarta-i cu ghete lejere si cu un tricou cu imprimeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *