LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, July 26, 2021

Ce trebuie sa stii inainte de prima utilizare a tigarii electronice

Tigara electronica este un dispozitiv care ofera o alternativa sanatoasa la tigara obisnuita cu tutun. Este utila si pentru persoanele care vor sa renunte la fumat.

Inainte de prima utilizare a tigarii electronice este indicat sa citesti cu atentie manualul pe care il primesti odata cu produsul. Este foarte important ca atunci cand primesti kitul cu tigara electronica sa incarci complet bateriile.

Daca bateriile nu sunt incarcate, tigara nu va functiona corespunzator si se poate strica.Bateriile vin incarcate doar pe jumatate, astfel ca trebuie sa le incarci inca de la prima utilizare. Atunci cand ledul USB-ului este verde, bateria tigarii electronice este incarcata complet.

Dupa ce incarci bateria, trebuie sa asamblezi atomizorul si cartomizorul la baterie. Daca cartusul cu care a venit tigara electronica este gol, acesta trebuie inlocuit cu unul nou si plin. Cartusul tigarii electronice contine elichidul vegetal.

Pe langa alte subtante, lichidul vegetal contine nicotina si aromele specifice, de tutun. Un cartus are o durata de viata de 200 – 300 de “pufuri”, echivalentul unui pachet de tigari in cazul fumatorilor inraiti.

Cumpara acum tigara electronica! Te20 este un magazin online care comercializeaza tigari electronice marca Sailebao. In acest magazin online vei gasi tigari electronice cu mai multe concentratii de nicotina. De asemenea, vei gasi diverse marimi de tigari, pentru o experienta a fumatului cat mai placuta.

Citeste mai mult: Ce trebuie sa stii inainte de prima utilizare a tigarii electronice.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT