Rochii Cristallini cu paiete – Pentru aparitii memorabile!

0
Putina stralucire nu strica niciodata, fie ca vorbim de o mica bijuterie, un accesoriu de par sau un luciu de buze.

Pentru o aparitie memorabila, insa, avem la dispozitie rochii de seara cu paiete de la CRISTALLINI, care vor fi atat pe placul celor care isi doresc doar un mic accent de glam, cat si pe gustul celor ce vor sa epateze din cap pana-n picioare.

Paietele cusute cu migala pe rochiile existente in magazinul nostru pot fi de diferite dimensiuni, ceea ce va face ca lumina sa se reflecte altfel, surprinzandu-i in mod placut pe cei din jur.

Rochiile pot fi complet realizate din acest material stralucitor, cu paietele cusute pe suport de tulle, dublat cu saten, ori pe suport de bumbac fin, sau pot fi pozitionate pe zone precum umeri sau bust, amplificand optic si placut aceste parti ale corpului.

Pentru un efect deosebit sunt recomandate rochiiile care combina diferite tipuri de paiete, cu dimensiuni variate, care creeaza un model aparte din tesatura.

De asemenea, in cadrul unei rochii cu paiete insertiile alambicate de voal de matase sau de pietre dau o nota de complexitate tinutei si ne duc cu gandul la creatiile haute couture.

Iar pentru o aparitie deosebita se poate incerca o tinuta in care accentele din paiete sunt in contrast diametral opus ca textura si culoare fata de restul rochiei, dezvaluind latura aventuroasa a personalitatii noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *