LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, December 17, 2017

Tigari electronice cadou de Sf. Maria

Sarbatoarea de Sfanta Maria este un prilej de bucurie pentru toti cei ce poarta acest nume. Daca sunteti in cautarea unui cadou pentru o persoana fumatoare, o tigara electronica este alegerea perfecta.

Peste doua milioane de romani isi sarbatoresc astazi onomastica. Iata lista cu numele celor pe care ii sarbatorim astazi de Sf. Maria: Maria, Mari, Mariuca, Marioara, Meri, Marin, Mariana, Mariuta, Marita, Mioara, Mara, Marilena, Marina, Marian, Marinela, Marita, Marusia, Maricica si Mia.

Fie ca sunteti in cautarea unui cadou pentru un membru al familiei, sau poate pentru o prietena sau un prieten, sau poate doriti sa va impresionati bunica/bunicul, daca persoana respectiva este fumator/are, o tigara electronica poate fi alegerea perfecta.

Tigara electronica este un dispozitiv special conceput pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat care au avut dificultati, sau care din diverse motive, nu au reusit. O tigara electronica contine un amestec de nicotina, arome si glicerina vegetala sau propilen glicol.

Aceste substante nu sunt toxice organismului uman, din contra, sunt chiar utilizate la fabricarea multe produse alimentare pe care le folosim in viata de zi cu zi. Pana in prezent au fost realizate numeroase studii care au confirmat faptul ca e-tigara este mai sigura decat tigarile din tutun.

Motivul pentru care fumatorii apreciaza tigarile electronice este ca acestea nu dauneaza sanatatii, asa cum o fac tigarile traditionale. Cei care folosesc tigari electronice nu se expun niciunui risc si nu pun in pericol sanatatea celor din jur. Nicotina ce se gaseste in tigari electronice este o substanta care nu provoaca cancer, creeaza doar dependenta.

Pana in prezent tigara electronica are cea mai mare rata de succes dintre toate metodele de renuntare la fumat. Utilizatorii care au incercat pana acum tigara electronica au raportat o imbunatatire a starii de sanatate vizibila.

Daruieste o tigara electronica de Sf. Maria, este cel mai apeciat cadou de fumatori!
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te