LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, August 24, 2017

Tigari electronice cadou de Sf. Maria

Sarbatoarea de Sfanta Maria este un prilej de bucurie pentru toti cei ce poarta acest nume. Daca sunteti in cautarea unui cadou pentru o persoana fumatoare, o tigara electronica este alegerea perfecta.

Peste doua milioane de romani isi sarbatoresc astazi onomastica. Iata lista cu numele celor pe care ii sarbatorim astazi de Sf. Maria: Maria, Mari, Mariuca, Marioara, Meri, Marin, Mariana, Mariuta, Marita, Mioara, Mara, Marilena, Marina, Marian, Marinela, Marita, Marusia, Maricica si Mia.

Fie ca sunteti in cautarea unui cadou pentru un membru al familiei, sau poate pentru o prietena sau un prieten, sau poate doriti sa va impresionati bunica/bunicul, daca persoana respectiva este fumator/are, o tigara electronica poate fi alegerea perfecta.

Tigara electronica este un dispozitiv special conceput pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat care au avut dificultati, sau care din diverse motive, nu au reusit. O tigara electronica contine un amestec de nicotina, arome si glicerina vegetala sau propilen glicol.

Aceste substante nu sunt toxice organismului uman, din contra, sunt chiar utilizate la fabricarea multe produse alimentare pe care le folosim in viata de zi cu zi. Pana in prezent au fost realizate numeroase studii care au confirmat faptul ca e-tigara este mai sigura decat tigarile din tutun.

Motivul pentru care fumatorii apreciaza tigarile electronice este ca acestea nu dauneaza sanatatii, asa cum o fac tigarile traditionale. Cei care folosesc tigari electronice nu se expun niciunui risc si nu pun in pericol sanatatea celor din jur. Nicotina ce se gaseste in tigari electronice este o substanta care nu provoaca cancer, creeaza doar dependenta.

Pana in prezent tigara electronica are cea mai mare rata de succes dintre toate metodele de renuntare la fumat. Utilizatorii care au incercat pana acum tigara electronica au raportat o imbunatatire a starii de sanatate vizibila.

Daruieste o tigara electronica de Sf. Maria, este cel mai apeciat cadou de fumatori!
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!