LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, August 20, 2017

Jack & Jones lookbook, colectia toamna-iarna 2011-2012

E o lumina speciala in pictorialul Jack & Jones pentru colectia toamna-iarna 2011-2012. mereu mi-a placut stylingul lor, pentru ca e simplu, curat, fresh.

Practic ofera oricarui barbat idei de outfituri urbane din cap pana-n picioare. Adica, poti arata impecabil, daca preiei un look integral de la Jack & Jones.

E adevarat ca asta ar denota faptul ca nu ai pic de imaginatie sau simt estetic, dar nu e asa grav. Doar ochii unei cunoscatoare si-ar da seama ca porti outfitul pe care l-ai vazut intr-un lookbook sau in vitrina.

Cu cine vorbesc acum? Cu barbatul careia i se rupe de cum se imbraca, pentru ca el e prea cool ca sa plece urechea la ce spun altii despre el. Am cunoscut cativa in ultimul timp si m-au cam…evervat.

Da, in toamna asta militez pentru cauza: invatati barbatii din viata voastra cum sa se imbrace bine. Voi, domnilor, ce ziceti de noua colectia Jack & Jones?

Colectia toamna-iarna 2011-2012 o gasiti online de azi si in Readytowear.ro. Asadar daca vreti sa mergeti la shopping de camasi noi de toamna, jachete si jeansi, treceti cu incredere pe la Jack & Jones.
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!