Horoscop: Cum slăbeşti în funcţie de zodie

0
Ai intrat în noul an cu câteva kilograme în plus? Cu siguranţă este o problemă familiară celor mai mulţi dintre noi, dar chiar dacă vrem să scăpăm de ele, lipsa motivaţiei ne ţine în loc. eva.ro îţi spune ce te poate motiva să urmezi o dietă, să faci exerciţii şi să arăţi perfect, în funcţie de zodie.

Ca să slăbească, pe Capricorni i-ar motiva părerea sinceră a unor prieteni apropiaţi cu privire la cele câteva kilograme în plus.

Vărsător. Dacă vrei să slăbeşti, investeşte în aparate de fitness moderne sau aplicaţii pe telefonul mobil care te ajută să ţii evidenţa caloriilor consumate sau a exerciţiilor pe care le-ai făcut.

Pe Peşti îi motivează să slăbească teama că s-ar putea îmbolnăvi din cauza kilogramelor în plus.

Berbec. Adoptă o dietă împreună cu o prietenă, iar la finalul programului evaluaţi cine a reuşit cu adevărat să scape de kilogramele în plus.

Taur. O dietă care include preparate atent pregătite, din cele mai bune ingrediente, te motivează să-ţi urmezi ţelul.

Gemeni. Este indicat să slăbeşti alături de o persoană apropiată care vrea să facă acelaşi lucru.

Rac. Eşti o fire foarte ataşată de locuinţa ta şi destul de comodă. Dar dacă îţi cumperi un aparat de fitness pentru acasă, vei fi complet motivat să te apuci de treabă.

Leu. Te motivează să slăbeşti imaginea unei dive care arată perfect pentru tine, lipită pe frigider sau în alte zone de tentaţie alimentară.

Fecioară. Pentru un plus de motivaţie, printează-ţi în câteva exemplare riscurile pentru sănătate determinate de creşterea în greutate şi sedentarism.

Balanţă. Imaginile cu tine în care îţi ies în evidenţă kilogramele în plus te vor îngrozi atât de tare, încât te vor motiva să te apuci serios de exerciţii şi diete.

Scorpion. Te motivează să slăbeşti o pereche de pantaloni cu o măsură sau două mai mici, în care nu încapi acum, dar pe care plănuieşti să-i porţi în câteva luni!

Săgetător. Pentru că au o puternică influenţă asupra ta, culturile străine şi adoptarea unui regim alimentar sănătos specific unora dintre ele este motivaţia perfectă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *