LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, October 23, 2017

Dieta cu supa de varza in capsule!

Supa de varza isi demonstreaza eficienta de mii de ani in domeniul sanatatii si al formei, insa cu greu puteam sa ne imaginam excelentele sale puteri de devorator de grasimi, puteri ce sunt amplificate atunci cand este super-concentrata intr-o capsula.

Din nefericire, nu oricine poate consuma zilnic supa de varza din cauza gustului ei nu tocmai placut si al mirosului fetid ce umple toata casa in timpul prepararii. Insa un laborator francez a venit cu ideea de-a incapsula aceasta supa, obtinand in acest fel o capsula 100% naturala si fara niciun gust neplacut, denumita Cabbage Forte. In plus, gratie procedeului de fabricatie brevetat, s-a demonstrat ca acesta capsula concentrata este mai eficienta decat consumul zilnic a patru portii de supa de varza. O singura capsula are puterea de slabire a mai multor kilograme de varza, astfel explicandu-se eficienta ei!

Capsulele Cabbage Forte concentreaza 3 extracte renumite pentru puterea de ardere a grasimilor: varza alba, varza verde si varza rosie. Calitatile terapeutice ale verzei se cunosc inca din antichitate, ea fiind considerata un adevarat panaceu – medicament universal despre care se credea ca poate vindeca orice boala. Virtutile sale sunt de necontestat, astfel ca varza se poate folosi cu succes in prevenirea si tratarea unui numar foarte mare de boli, reprezentand practic o adevarata farmacie naturala. Toate cele trei soiuri de varza sunt foarte bogate in vitamine, minerale si fibre.
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c