LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, December 17, 2017

Dieta cu supa de varza in capsule!

Supa de varza isi demonstreaza eficienta de mii de ani in domeniul sanatatii si al formei, insa cu greu puteam sa ne imaginam excelentele sale puteri de devorator de grasimi, puteri ce sunt amplificate atunci cand este super-concentrata intr-o capsula.

Din nefericire, nu oricine poate consuma zilnic supa de varza din cauza gustului ei nu tocmai placut si al mirosului fetid ce umple toata casa in timpul prepararii. Insa un laborator francez a venit cu ideea de-a incapsula aceasta supa, obtinand in acest fel o capsula 100% naturala si fara niciun gust neplacut, denumita Cabbage Forte. In plus, gratie procedeului de fabricatie brevetat, s-a demonstrat ca acesta capsula concentrata este mai eficienta decat consumul zilnic a patru portii de supa de varza. O singura capsula are puterea de slabire a mai multor kilograme de varza, astfel explicandu-se eficienta ei!

Capsulele Cabbage Forte concentreaza 3 extracte renumite pentru puterea de ardere a grasimilor: varza alba, varza verde si varza rosie. Calitatile terapeutice ale verzei se cunosc inca din antichitate, ea fiind considerata un adevarat panaceu – medicament universal despre care se credea ca poate vindeca orice boala. Virtutile sale sunt de necontestat, astfel ca varza se poate folosi cu succes in prevenirea si tratarea unui numar foarte mare de boli, reprezentand practic o adevarata farmacie naturala. Toate cele trei soiuri de varza sunt foarte bogate in vitamine, minerale si fibre.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te