3 rochii de vara care te arata mai slaba

0
Rochii de vara care te fac sa pari mai slaba sunt trucuri la care apelam ori de cate ori vrem sa mascam, micile imperfectiuni. Pentru a avea o silueta supla si atragatoare, afla ca rochiile purtate de tine in aceasta vara, te pot ajuta sa-ti duci cu succes obiectivul, pana la capat.

Ce rochii de vara iti alegi ca sa obtii un corp invidiat de femei si dorit de barbati? Citeste sfaturile noastre de stil si achizitioneaza acum, rochii care te pun in avantaj!

Rochii de vara fara bretele pentru femei cu solduri late

 
O rochie fara bretele se potriveste oricarui tip de silueta, dar necesita a fi purtata in special de femeile care vor sa arate mai slabe. In timp ce corsetul rochiei iti alungeste partea superioara a trunchiului, bratele si umerii raman sexy si dezgoliti.

Astfel, distragi atentia de la zonele cu probleme (talie, coapse, solduri) si o indrepti catre punctele tale forte.

Rochii de vara in carouri pentru femei plinute

 

Carourile mari sau mici sunt trucuri foarte vechi ale femeilor ce voiau sa para mai slabe. De aceste trucuri ne folosim si astazi, din moment ce au avut un asa efect in ceea ce priveste silueta unei femei.

Putem subtia abdomenul, soldurile sau picioarele cu iluzia optica impusa de rochii in dungi! Foloseste culorile vii pentru o tinuta de vara atractiva!

Rochii de vara negre pentru femei scunde si rotunde

 

Desi e vara, este evident ca nu trebuie sa renunti sub nici o forma la rochii elegante si negre, piese de rezistenta in garderoba unei femei. Negrul subtiaza cel mai bine talia si alungeste silueta!

Daca esti miniona, iti recomandam sa porti rochii pana in dreptul genunchilor. Evita rochiile foarte scurte, pentru ca acestea te micsoreaza si mai mult! Daca esti si putin plinuta, poarta rochii vaporoase, dar stranse cu lantisor fin pe mijloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *