LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, August 5, 2021

Dresul cu jartiera falsa, sexy si versatil

Daca pana nu demult erau la moda topurile care aratau ca si cum ar fi trebuit sa se afle sub haine, si nu sa constituie tinuta propriu-zisa, a sosit timpul ca o alta piesa sa iasa din sertarasul destinat lenjeriei: este vorba despre dresul cu jartiera.

Toate femeile stiu ca acesta poate sa fie destul de incomod. De aceea, designerii s-au gandit la o solutie ingenioasa. Ei au luat un dres obisnuit si l-au imprimat in asa fel incat acesta sa para ca are jartiera!

Este vorba despre un efect optic interesant care face piesa sa para autentica si, in acelasi timp, ii atenueaza un pic indecenta.

Staruri ca Rihanna, Selena Gomez, Paris Hilton, Lily Allen si altele au devenit adeptele acestui stil sexy si feminin. Dresul cu jartiera falsa poate fi purtat cu rochite scurte, fuste sau pantaloni din piele, hot-pants, salopete si altele. Ideea este sa fii cat mai creativa.

Acest stil ti se potriveste indiferent ce identitate vestimentara ai: poti sa fi indie, goth, chic, parizian sau office, nu conteaza! Dresul cu jartiera falsa te caracterizeaza.

Daca alegi acest tip de dres, tine minte ca partea de sus a tinutei trebuie sa fie cat mai decenta: spune nu decolteelor adanci, umerilor dezgoliti sau spatelui gol.

Priveste imaginile de mai jos ca sa te inspiri si sa iti creezi o tinuta hip.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT