LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, July 26, 2021

Jack & Jones lookbook, colectia toamna-iarna 2011-2012

E o lumina speciala in pictorialul Jack & Jones pentru colectia toamna-iarna 2011-2012. mereu mi-a placut stylingul lor, pentru ca e simplu, curat, fresh.

Practic ofera oricarui barbat idei de outfituri urbane din cap pana-n picioare. Adica, poti arata impecabil, daca preiei un look integral de la Jack & Jones.

E adevarat ca asta ar denota faptul ca nu ai pic de imaginatie sau simt estetic, dar nu e asa grav. Doar ochii unei cunoscatoare si-ar da seama ca porti outfitul pe care l-ai vazut intr-un lookbook sau in vitrina.

Cu cine vorbesc acum? Cu barbatul careia i se rupe de cum se imbraca, pentru ca el e prea cool ca sa plece urechea la ce spun altii despre el. Am cunoscut cativa in ultimul timp si m-au cam…evervat.

Da, in toamna asta militez pentru cauza: invatati barbatii din viata voastra cum sa se imbrace bine. Voi, domnilor, ce ziceti de noua colectia Jack & Jones?

Colectia toamna-iarna 2011-2012 o gasiti online de azi si in Readytowear.ro. Asadar daca vreti sa mergeti la shopping de camasi noi de toamna, jachete si jeansi, treceti cu incredere pe la Jack & Jones.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT