Slabeste cu ceaiul de slabit Dr. Chang!

0
Doctorul Chang practica medicina traditionala chineza de peste 68 de ani si in prezent, la 92 de ani, este considerat a fi cel mai mare specialist in acest domeniu. Venerabilul Dr. Chang este o adevarata enciclopedie ce cunoaste puterile tamaduitoare ale acestor plante care sunt folosite de peste 5.000 de ani.

Dr. Chang Tea Formula incapsuleaza un amestec rar din specii organice de ceai Sencha, Wu Long si Pu Erh. Combinatia aceasta este unica in lume si este foarte eficienta in procesul de slabire, precum si in consolidarea si mentinerea sanatatii organismului. Aceste trei ceaiuri sunt 100% organice iar pentru ele s-au folosit frunze de calitatea I. Fara pudra de ceai sau tulpini, doar frunzele de cea mai buna calitate, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Ceaiul Wu Long apartine familiei de ceaiuri verzi Wuyi, si este una dintre speciile cele mai scumpe si mai apreciate. Ceaiul preparat din extractul Wuyi este una dintre cele mai sanatoase bauturi de care va puteti bucura, fiindca este bogat in polifenoli. Acestia au o actiune antioxidanta puternica, ce lupta impotriva radicalilor liberi din organism si incetinesc astfel procesul de imbatranire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *