LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, December 13, 2017

Tigara electronica cu nicotina ne mentine in forma!

Un studiu recent, realizat de cativa cercetatorii de la Universitatea Yale, confirma ca nicotina este o substanta care inhiba pofta de mancare. Fumatorii care se tem sa renunte la fumat, pentru a nu avea o problema cu greutatea, pot incerca tigara electronica cu nicotina.

Marea teama a multor fumatori, care intentioneaza sa renunte la fumat, este sa nu se ingrase. De acest „pericol” se tem in special doamnele/domnisoarele fumatoare care sunt mult mai preocupate de aspectul fizic. Ceea ce multi fumatori nu stiu este ca nicotina este substanta responsabila cu scaderea poftei de mancare a fumatorilor. De aceea multi dintre cei care au renuntat la fumat folosind o tigara electronica cu nicotina nu au avut probleme cu greutatea.

Exista foarte multe studii care confirma ca nicotina inhiba pofta de mancare. Un articol aparut recent in revista Science, cercetatorii de la Universitatea Yale descriu un experiment pe soareci, prin care au constatat ca nicotina activeaza neuronii, pentru a trimite semnale organismul ca a mâncat suficient. Cu toate acestea, acesti neuroni nu sunt aceeasi cu cei care declanseaza pofta de tutun. Pe baza rezultatelor studiului, cercetatorii de la Universitatea Yale afirma ca tratamentul cu nicotina ar putea fi folosit pentru a controla obezitatea.

Prin urmare factorul responsabil cu controlul greutatii fumatorilor, dar si a celor care folosesc tigari electronice, este nicotina. Insa utilizatorii de tigari electronice dispun de un avantaj deoarece acestea nu contin, pe langa nicotina, si alte substante cancerigene, ca si tigarile din tutun. De aceea cei care doresc sa renunte la fumat si au o problema cu greutatea pot folosi o tigara electronica. Nu doar ca isi vor imbunatatii sanatatea si starea de spirit dar isi vor mentine sub control si greutatea.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te