LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, December 13, 2017

Miley Cyrus a slabit 7 kilograme cu o dieta controversata

Miley Cyrus a starnit o serie de critici dupa ce a declarat ca a slabit tinand o dieta din care a eliminat alimentele pe baza de gluten si lactoza. Multi specialisti spun ca astfel de regim nu e sanatos si ca, la un moment dat, corpul se va ingrasa rapid la loc.

Miley Cyrus arata acum mai bine ca oricand. Artista, lansata la nivel mondial gratie proiectului Hanna Montana, a slabit peste 7 kilograme si afiseaza acum un trup tonifiat. Cu toate acestea, multi specialist o catalogheaza drept anorexica si critica regimul pe care aceasta in urmeaza.
Conform spuselor ei, Miley este alergica la gluten si lactoza si, prin urmare, le-a eliminat complet din regimul alimentar. Nutritionistii spun ca in acest mod, organismul are de suferit si ca, la un moment dat kilogramele in plus se vor depune mult mai usor si mai rapid.

Miley Cirus a promovat in mai multe randuri aceasta dieta pe contul ei de Twitter, urmarit de peste 5,4 milioane de fani.

“Cu totii ar trebui sa incercati dieta fara gluten macar pentru o saptamana! Este uimitor cat de mult iti schimba in bine pielea, fizicul si mentalul. Nu veti mai reveni la modul in care mancati inainte!”, scria artista.

Criticile specialistilor sunt bazate in mod special pe faptul ca, prin lipsa glutenului, organismul este privat de fier, zinc si anumite vitamine din complexul B.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te