Ce cadouri sunt apreciate la sfârşit de an?

1
La fiecare sfârşit de an avem un sentiment de satisfacţie că am reuşit să încheiem contracte noi, că am reuşit să finalizăm cu succes lucrări importante şi că avem o echipă de angajaţi şi colaboratori pe care ne putem baza.
Cei care au sprijinit compania de-a lungul anului sunt, de obicei, recompensaţi înainte de Sărbatorile de iarnă. În perioada Octombrei-Decembrie se alege conţinutul pachetului pe care Moşul îl va oferi fiecăruia, în funţie de implicarea şi rezultatele obţinute.
Pentru ca acest gest să ajungă la inimile colaboratorilor şi angajaţilor, vă oferim câteva sugestii de cadouri utile, dar şi cu semnificaţie pentru ei.
     Pachetul clasic de cadou: un calendar de perete sau de birou, o agendă şi un pix.  Se potriveşte oricui şi este apreciat, atâta timp cât produsele sunt de calitate şi sunt atractive din punct de vedere vizual. Orice este în plus este binevenit: un port cărţi de vizită, un breloc, un memory stick – toate personalizate cu logo-ul firmei dvs. Pe calendare şi gende se pot insera şi fotografii reprezentative.
       Cadouri simbolice. Cadourile simbolice pot fi colective sau targetate pe nişe. De exemplu un cadou colectiv cu semnificaţie poate consta într-un calendar, o agendă sau un set de cărţi de joc, toate personalizate cu fotografii de la ultima şedinţă sau de la un team-building. Pentru femei şi bărbaţi se pot alege cadouri diferenţiate, de exemplu genţi de voiaj albastru-deschis pentru femei şi bleumarin sau negru pentru bărbaţi. Cei care au copii vor fi sensibilizaţi dacă adăugaţi în pachetul lor o jucărie de pluş sau un ciorăpel ca al lui Moş Crăciun.
     Cadouri unicat. Clienţii şi colaboratorii strategici vor aprecia cadourile din categoria „Executive”. În general se aleg produse de marcă: agende din piele, instrumente de scris, genţi de voiaj, seturi pentru vin, coşuri cu diverse produse etc. Un cadou unicat care este foarte apreciat constă intr-un portret sau caricatură individuală sau de familie. În acest caz aveţi nevoie doar de o fotografie. Portretul sau caricatura se tipăreşte pe pânză de tablou şi se întinde pe şasiu. Logo-ul companiei poate fi inserat discret în compoziţie.
În toate cazurile, nu uitaţi să adăugaţi o felicitare personalizată, cu un mesaj sincer. Folosiţi cuvinte simple şi spuneţi exact ce gândiţi. Oamenii vor simţi dacă vă gândiţi la ei atunci când scrieţi mesajul.
     Voucher cadou. Dacă nu v-aţi hotărât ce să alegeţi sau doriţi să oferiţi fiecăruia libertatea de a-şi alege propriul cadou, oferiţi un voucher-cadou de la www.tiparo.ro

1 thought on “Ce cadouri sunt apreciate la sfârşit de an?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *