LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, December 14, 2017

Atomizor pentru tigara electronica

Atomizorul unei tigari electronice te20 este partea cea mai sensibila, cu o durata scurta de viata. Este important sa ai cateva rezerve, pentru a te bucura de o experienta memorabila.

Atomizorul este partea tigarii electronice care transforma elichidul in vapori. Este un tub mic de metal, care contine in interior componente pentru incalzit si o mini pompa. In functie de modelul tigarii electronice, atomizoarele variaza in forma si marime.

Atunci cand fumatorul “pufaie” dintr-o tigara electronica, un senzor, localizat in corpul principal al tigarii, activeaza un circuit. Acest circuit, stimulat de baterie, trimite doi stimuli electrici, unul catre pompa si unul catre piesa de incalzire a atomizorului.

Pompa forteaza lichidul in atomizor, acolo unde piesa de incalzire vaporizeaza elichidul. Acest proces creeaza adesea confuzie in randul fumatorilor, deoarece atomizorul este inaintea cartusului cu elichid. Si aspirarea lichidului se face in directia opusa, de la atomizor catre cartus.

Ce atomizoare gasesti in magazinul online te20.ro?

Atomizor eGo-T. Atomizorul eGo-T este compatibil cu bateria de tigara electronica eGo.Atomizatorul pentru tigara electronica este un consumabil care in timp se degradeaza si se strica. Durata medie de viata este de 1-5 luni si depinde in mare masura de modul de exploatare. Este recomandabil sa achizitionezi un atomizor de rezerva la fiecare tigara electronica.

Atomizor DSE 901. Atomizorul DSE 901 este un atomizor de rezerva pentru tigara electronica DSE 901. Este disponibil pentru toate culorile tigarilor electronice.

Atomizor Joye eGo XXL. Atomizor ul eGo estecompatibil cu baterii 600, 650, 750, 900, 1100 mAH pentru tigara electronica eGo. Este rezistent si emite o cantitate importanta de aburi.

Cliromizor eGo-T. Cliromizor eGo-T. este compatibil pentru tigara electronica ego. Este o combinatie perfecta intre atomizor eGo XXL si eGo-T.

Tigari electronice in magazinul online te20.ro

Magazinul online de tigari electronice te20.ro comercializeaza atomizoare pentru tigari electronice eGo, DSE 901, DSE 510 si eGo-T. Atomizoarele sunt produse originale marca Sailebao si JoyeTech. In acest magazin vei gasi numeroase sortimente de tigari electronice, consumabile si accesorii.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te