Limited Edition by Cristallini – o colectie sofisticat de simpla!

0
O colectie exclusivista, conceputa in atelierul de creatie Cristallini, special pentru femeile care pretuiesc naturaletea bunului gust.

Rochii cu personalitate, care stiu ca fiecare femeie este unica, in felul ei. O colectie dedicata femeilor pentru care eleganta si finisajele hainelor sunt nepretuite.

Femei care, dupa o zi la birou, se relaxeaza luand cina in oras, si pentru asta trebuie doar sa isi accesorizeze tinuta cu o pereche de pantofi cu toc. Rochii cu detalii din piele, ideale pentru birou, dar cu care nu dai niciodata gres la evenimente speciale. Rochii perfecte pentru o vacanta pe un vas de croaziera.

Limitele editiei sunt, in primul rand, numarul redus al produselor, si fiecare se diferentiaza printr-un minim detaliu. Dar intrebuintarea lor este nelimitata!

Extrem de sofisticate incat sa le porti la o nunta, la un botez, destul de ingenue incat sa poata insoti o adolescenta la un bal, si altele, din contra, exprima un cumul de eleganta, senzualitate, feminitate, incredere in sine, putere si mister. Rochii vaporoase, cu linii romantice, si rochii care se muleaza senzual pe corp, avand linii moderne.

Daca am descrie aceasta colectie pe scurt, ar fi: sofisticat de simpla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *