Sanye, cel mai bun ceai antiadipos

0
Ceaiul antiadipos Sanye este un produs din frunze de lotus, Malva Verticillata, ceai verde, frunze de dud, nalba si alte plante. Modul de asociere a plantelor apartine medicinei traditionale chineze, iar efectele se adreseaza afectiunilor ce apar odata cu dereglarile metabolice. In plus, ceaiul este recomandat persoanelor care sufera de constipatie, au celulita sau sunt supraponderale.

Cocktail de ingrediente

Planta din care se prepara ceaiului verde, Camellia Sinensis, are actiune diuretica si antioxidanta, diminueaza procesele de termogeneza si scade nivelul colesterolului din sange. De asemenea, ea are efecte benefice asupra circulatiei sangelui si sistemului digestiv. Ceaiul verde prin constituentii sai – metilxantina si catechinele – contribuie la scaderea in greutate, prin arderea depozitelor de grasime.

Lotusul are ca actiune laxative, in timp ce Malva Verticillata are rol diuretic si laxative, iar frunzele de dud sunt folosite pentru combaterea diabetului zaharat, a gastritei si ulcerelor gastro-duodenale.

Impreuna, plantele au un rol important in procesul de slabire, contribuind la eliminarea toxinelor si a apei in exces din organism. De asemenea, plantele din compozitia ceaiului Sanye te ajuta sa scapi  de kilogramele in plus si sa iti recapeti silueta de altadata.

Pe scurt, iata care sunt principalele beneficii ale ceaiului Sanye:

– Combate obezitatea si celulita, contribuind la scaderea in greutate;
– Regleaza digestia si tranzitul intestinal, prevenind constipatia;
– Reduce nivelul grasimilor din sange;
– Mentine in limite normale nivelul zaharului din sange;
– Are efect tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant;

Mod de preparare

Se fierbe un plic in 200 ml apa, 4 – 10 minute. Se recomanda a se bea seara din cauza efectului laxativ. In unele cazuri, exista persoane care pot avea uneori deranjamente intestinale, ceea ce inseamna ca ceaiul este eficient. Astfel, consumand acest tip de ceai poti sa slabesti intre 3 si 4 kilograme pe luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *