LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, November 18, 2017

RCA mai scump pentru şoferii implicaţi în accidente

Răsplată pentru şoferii disciplinaţi. Autorităţile au hotărât ca, de anul care urmează, conducătorii auto care nu au făcut accidente să plătească mai puţin pentru poliţele de răspundere civilă auto (RCA). În schimb, şoferii care au fost implicaţi în accidente vor fi “taxaţi” în plus de companiile de asigurări, arată Gândul.

În urma introducerii noii clauze, şoferii care nu au fost implicaţi în nici un accident vor primi, în primul an de asigurare, o reducere de 10%. Reducerea maximă, de 50% din preţul RCA, va fi acordată conducătorilor auto care nu au avut nici un accident timp de şapte ani. Şoferii care au fost implicaţi într-un accident vor plăti cu 45% mai mult, în primul an de asigurare. Cei care au în ?palmares? două sau mai multe accidente vor plăti un RCA de două ori mai scump.

“Acest sistem este în avantajul celor mulţi, în condiţiile în care 90% dintre cei care încheie asigurare RCA nu produc niciun eveniment, potrivit estimărilor. Ceilalţi 10% dintre asiguraţi care creează probleme în trafic vor avea parte de malus. Sunt nişte criterii tehnice după care va funcţiona”, a declarat Angela Toncescu, preşedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Aplicarea noului sistem de taxare se va face pe baza evenimentele rutiere înregistrate pe poliţele de asigurare încheiate de către asigurat. Nu contează cine s-a aflat la volanul maşinii la momentul producerii accidentului.
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en