LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, November 18, 2017

DIETA Luminitei Anghel. 12 kilograme in 12 zile!

Anghel (43 de ani) avea 82 de kilograme cand l-a adus pe lume pe micuţul Filip acum 7 luni. În primele trei luni de la naşterea bebeluşului, solistei nu i-a trecut prin cap să înceapă un program de slăbire, acordându-i toată atenţia micuţului Filip.

“M-am dedicat creşterii bebeluşului în totalitate şi nu mi-am dorit să apar pe scenă, chiar dacă am avut foarte multe cereri. Am început să fiu atentă la ce mănânc, abia din a treia lună de la naşterea băiatului am renunţat definitiv la dulciuri, făinoase şi cine târzii. Am trecut pe salate cu ton şi iaurturi slabe, fructe şi grătare de pui sau peşte. În timpul sarcinii am luat între 22 şi 24 de kilograme şi am reuşit să dau jos, fără să mă înfometez sau cu regimuri extreme, 14 kg, în primele 4 luni”, a povestit Luminiţa pentru Click.ro.

De curând, solista a început un regim recomandat de prietenul ei Mihai Pocorschi, care dă rezultate bune: 12 kilograme în 12 zile. Cu dieta bazată pe grătar de pui, vită, peşte, salate, fresh de portocale şi legume la grătar, artista a mai dat jos încă 5 kilograme.
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en