Dieta Fricker – pasii dietei Fricker

0
Dieta Fricker a fost conceputa pentru persoanele care nu vor rezultate miraculoase intr-o perioada foarte scurta de timp. Dieta Fricker se bazeaza pe faptul ca trebuie tinuta sase luni de zile. Dieta este recomandata persoanelor care vor sa vada rezultatele regimului pe o perioada mai lunga de timp si pe care nu ii deranjeaza sa slabeasca gradual. Este de asemenea o dieta sanatoasa care nu taxeaza organismul peste masura. Mai mult dieta Fricker elimina si efectul de „yo-yo” prezent la alte diete. Dieta Fricker permite toate tipurile de alimente, dar interzice cu desavarsire zaharul.

Ce se poate manca in cadrul dietei Fricker?

Jacques Fricker, nutritionistul care a dezvoltat aceasta dieta, a incercat sa o creeze intr-un mod cat mai echilibrat. El a decis ca trebuie sa dea si o serie de exemple ale alimentelor ce trebuie consumate in cadrul dietei Fricker. La micul dejun, nutritionistul propune sa consumam cereale integrale cu lapte, sau 200g de branza proaspata degresata, cu un iaurt si un fruct. Pentru pranz, in cadrul dietei Fricker, trebuie sa ne indreptam catre o supa sau o salata de verdeturi cu carne de pui la gratar. Cina trebuie sa fie usoara, pentru a nu da probleme stomacului. Fricker ne propune o salata cu 200g de carne de peste la cuptor.
Dieta Fricker permite gustarile, dar nu pe cele bogate in calorii. Daca doriti sa aveti o silueta de invidiat este bine sa alegeti un iaurt natural, un fruct sau un baton de cereale, in locul dulciurilor sau produselor de patiserie. Dieta Fricker permite si consumul a 4 oua pe saptamana. Toate tipurile de alimente sunt permise, desi sunt indicate: carne slaba de pui sau peste, ouale, lactatele, fructele si legumele sau cerealele. Dieta este suficient de permisiva, fara sa fie bazata pe principiul infometarii.

Ce nu se poate manca in cadrul dietei?

Dieta Fricker interzice cu desavarsire consumul de zahar. Ca urmare trebuie sa aveti grija ce mancati si ce beti. Bauturile carbogazoase contin o cantitate insemnata de zahar. Este bine sa incercam sa consumam cat mai putine bauturi carbogazoase, alegand varietatea lor light pentru a limita consumul de zahar. Mai mult, si grasimile sunt interzise in cadrul dietei Fricker. Cartofii prajiti, mancarea de tip fast-food si uleiurile trebuie eliminate din alimentatia de zi cu zi. Uneori alimentele vor avea un gust mai bun fara cantitatile mari de grasime pe care le adaugam atunci cand le prajim.
Rezultatele acestei diete nu vor fi vizibile cu ochiul liber din primele saptamani. In primele 4-6 saptamani veti observa ca va simtiti mult mai bine in pielea voastra. Veti avea haine care va vor sta mai bine pe corp si veti avea mai mult energie datorita dietei Fricker. In timpul dietei trebuie sa aveti grija sa consumati doi litri de lichide pe zi.
De asemenea, pentru rezultate mai bune, este indicat sa faceti cat mai multa miscare. Daca nu aveti timp sa mergeti la sala, incercati cateva exercitii simple de fitness acasa. Cu multa rabdare si perseverare veti observa rezultatele dorite cu ajutorul dietei Fricker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *