Cu ce asortez costumul de baie

0
Plaja toata la picioare, mangaierea brizei pe piele, racoarea valului pe talpi si gata, bucuria de a trai o noua vara ne umple sufletul. Mai ales ca in vara aceasta nu mai trebuie sa ne batem capul cum sa asortam costumul de baie. S-au dus vremurile in care slipul trebuia sa fie acelasi model cu sutienul.

Nici macar aceasta nu mai e o regula. Se poarta sutienele cu triunghiuri la cupe, insa pattern-urile nu trebuie sa se regaseasca neaparat pe slip. Mai mult, nici chiar culoarea celor doua piese nu trebuie sa coincida.

Magazine recomandate de catre noi:
Astratex.ro ; 24shop.ro ; StoreFashion.ro ; Fashion-Star.ro ; 3suisses.ro ; formfit.ro ; 4passion.ro

Pentru a arata sofisticat chiar si pe plaja, poarta pe solduri sau pe umeri un pareo, o esarfa semitransparenta, din matase sau din bumbac, cu sau fara franjuri. Marile branduri de lenjerie intima au iesit pe piata cu asemenea pareo-uri, asortate la sutien.

Intre acestea, cel mai bine cotat producator de costume de baie din Italia, brandul La Perla, cel care in anii ‘50 a imbracat dive precum Marilyn Monroe si Rita Hayworth.

Si in zilele noastre, cele mai puternice femei isi aleg piese de lenjerie intima de la celebrul brand italian, asa incat o intreaga fantezie a seductiei, a dorintei si a frumusetii e orchestrata de designerii casei de moda italiene.

Iata cateva modele de costume de baie deux pieces propuse de stilistii de la La Perla pentru vara 2011, la pachet cu senzationalele pareo-uri transparente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *