Alege tigari electronice premium! Alege o tigara electronica de calitate!

0
Suntem printre primii importatori de tigari electronice din Romania. Am deschis acest magazin cu doi ani in urma si ne bucuram sa avem zeci de mii de clienti multumiti, oameni care au renuntat la fumat cu ajutorul unei tigari electronice.

In ultimul timp piata de tigari electronice din Romania a crescut exponential. Datorita experientei acumulate in acest timp, ne-am hotarat sa selectam cat mai bine modelele de tigari electronice pe care le comercializam pentru a oferi clientilor nostri, cea mai buna experienta a vapatului.

O tigara electronica Premium, ofera utilizatorului o altfel de experienta, un gust deosebit, o cantitate de vapori diferita de o tigara electronica ieftina. Nu suntem cel mai ieftin magazin de tigari electronice si nici nu ne dorim acest lucru.

Ne dorim sa oferim clientilor nostri cea mai buna calitate si cele mai bune servicii de consiliere. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care suntem singurul magazin online ce ofera gama de tigari electronice Vipercig. Nu am renuntat nici la tigara electronica Sailebao, pentru ca raportul pret calitate este destul de bun.

Cu o tigara electronica PREMIUM, renuntatul la fumat se face fara efort. Oricine poate renunta la fumat!

Vipercig este un brand selectiv de tigari electronice. Acesta comercializeaza numai modelele de tigari electronice care s-au dovedit a fi fiabile si de ultima generatie. Vipercig lucreaza cu cele mai importante fabrici de tigari electronice, solicitand acestora un nivel de calitate superior. In multe cazuri inginerii de la Vipercig imbunatatesc tehnologia folosita incercand sa elimine anumite erori de fabricatie. Este ca o firma de tuning pentru masini.

Tigara electronica Vipercig nu are preturi prohibitive, comparativ cu alte branduri ce au o calitate ridicata.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat!

Despre Tigara Electronica

Magazin online care comercializeaza tigari electronice Sailebao. Numai la noi veti gasi o tigara electronica de calitate, ce o vom recomanda in functie de stilul Dvs. de fumat. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de cat de mult fumam pe zi si de taria tigarilor pe care le fumam. Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Alegeti tigari electronice originale, pentru a obtine rezultatele scontate… adica renuntatul la fumat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *