8 alimente si bauturi de evitat inainte de culcare

0
Inainte de culcare, este necesar sa nu consumati bauturi si alimente care va vor face somnul agitat sau dauneaza siluetei. Iata o lista cu produsele pe care trebuie sa le evitati, inainte de a merge la culcare.

1. Cafea
Indiferent ca este vorba de cafea sau cafea decofeinizata, este necesar sa evitati sa consumati aceasta bautura inainte de culcare, pentru ca va va tine treaz si mai ales pentru ca este o bautura diuretica.

2. Ciocolata
Chiar daca sunteti un mare fan al ciocolatei, este de preferat sa evitati sa o cunsumati inainte de culcare. Ciocolata contine cofeina si o multime de zahar si calorii si nu va va afecta doar somnul, ci si silueta.

3. Branza
Pentru cei care au intoleranta la lactoza sau cei care sufera de arsuri la stomac, branza este cel mai daunator aliment inainte de culcare.

4. Chipsuri sau snacks-uri picante
Chipsurile sau snacks-urile picante va vor crea probleme, daca le veti consuma inainte de culcare. Stim cu toti ca este placut sa urmaresti un film in timp ce rontai ceva, insa aceste alimente picante pot provoca arsuri la stomac.

5. Prajituri, torturi sau inghetata
Sa eviti dulciurile inainte de culcare este o idee excelenta. In loc sa consumati prajituri, torturi sau inghetata, care sunt nsite bombe calorice, puteti incerca cateva fructe proaspete.

6. Alcool
Este bine sa evitati sa consumati alcool inainte de a merge la culcare, pentru ca nu exista doar posiblitatea de a avea un somn agitat si cu urmari neplacute, insa este, de asemenea, un plus de calorii de care nu aveti nevoie.

7. Sucuri acidulate
Este de preferat sa nu consumati deloc sucuri acidulate, cu atat mai putin inainte de culcare. Majoritatea sucurilor contin cofeina, iar zaharul si caloriile dauneaza siluetei.

8. Cartofi prajiti
Sunt plini de grasimi si cu toate astea, sunt atat de deliciosi. Cartofii prajiti sunt extrem de daunatori, somnul dumneavoastra va fi agitat, iar grasimile si caloriile nu va vor face nici un bine. Daca va este pofta de ceva sarat inainte de culcare, puteti incerca niste migdale sau biscuiti sarati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *