Dieta in functie de personalitate

0
Dieta in functie de personalitate este o metoda de a pierde cateva kilograme fara sa fii nevoit a face eforturi culinare deosebite. Bineinteles respectiva dieta trebuie sa respecte o serie de caracteristici, de exmplu sa dai jos intr-un timp cat mai scurt cat mai multe kilograme. Nu toate dietele dau insa rezultate, iar lucrul acesta se intampla pentru ca nu ai ales dieta potrivita in functie de personalitate. Daca nu stii cum arata o dieta in functie de personalitate, iata care sunt categoriile si sfaturile alimentare.

Nonconformistii si dulcineea ajutate de dieta in functie de personalitate

Prima categorie este cea a nonconformistilor. Fiind persoane rebele, ei nu acorda mare atentie alimentelor si nici nu vor sta sa numere calorii. Daca cineva le atrage atentia asupra modului de a manca, nu vor avea nicio influenta asupra nonconformistilor. Din contra s-ar putea sa faca exact pe dos.
Dieta in functie de personalitate pentru astfel de persoane spune ca aceste persoane nu vor face eforturi daca trebuie sa slabeasca. Sunt destul de comozi, asa ca mananca ce gasesc prima data la indemana. Ar fi bine daca esti prin preajma unei astfel de persoane sa ii ascunzi chips-urile si dulciurile. O regula nescrisa pentru dieta in functie de personalitate a nonconformistilor spune ca in frigiderul lor trebuie sa fie cat mai multe fructe, legume si peste.
Dieta in functie de personalitate mai identifica un tip: dulcineea. Este genul de persoana care nu se poate opri din mancat dulciuri. La orice ora trebuie sa ai la indemana ceva dulce. Dieta in functie de personalitate sugereaza ca ar trebui sa consumi dulciuri sanatoase, apoi sa scazi portia pe zi, pentru ca in final sa le excluzi de tot din alimentatia ta. Pentru a nu fi un chin exagerat de mare, te asiguram ca le poti inlocui. De exemplu, bomboanele cu ciocolata le poti inlocui cu fructele confiate, ciocolata cu lapte si alune cu ciocolata neagra, iar orice alte gustari dulci si nevinovate cu iaurt cu fructe.

Regimul pentru neajutorati si degustatori

Neajutoratul este urmatorul tip de persoana care poate avea probleme cu dietele. El are nevoie mereu de sfatul si incurajarea celorlalti, de aceea pot incerca una dintre dietele prietenilor. Dieta in functie de personalitate spune ca un astfel de regim poate da rezultate. Daca rezultatele intarzie sa apara, atunci mai bine te-ai duce sub indrumarea unui nutritionist. El iti va da ajutorul de care ai nevoie. Cat despre exercitii iti indicam sa asociezi cu dieta in functie de personalitate: pilates, aerobic.
In cele din urma un alt tip uman care trebuie sa tina cont de dieta in functie de personalitate pentru a slabi este tip degustatorului. Nu conteaza daca ii este sau nu foame, el se multumeste sa guste din fiecare aliment din casa la ore nepotrivite. Si asta chiar daca a luat cele trei mese principale.
In acest caz, trebuie sa te lupti cu obisnuinta. Dieta pentru o astfel de persoana trebuie sa fie din cat mai multe mese mici. Cu alte cuvinte, cele trei mese principale transformate intr-un fel de gustari luate la diferenta de trei ore. In acest fel vei impiedica rontaitul continuu si chiar s-ar putea sa ai rezultate dintre cele mai bune cu dieta in functie de personalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *