De ce este tigara electronica atat de apreciata la nivel mondial?

0
Tigara electronica este atat de apreciata incat am inceput sa vedem peste tot oameni care folosesc acest dispozitiv, in baruri, la metrou si in multe locuri in care fumatul este interzis. In afara de faptul ca tigara electronica poate fi folosita oriunde exista si alte motive pentru care acest dispozitiv a devenit atat de popular.

Oricine fumeaza o tigara clasica isi asuma un risc asupra propriei sanatati. Chiar si daca fumam o singura tigara pe zi tot exista riscuri asupra sanatatii. De mult timp este recunoscut faptul ca fumatul are efecte devastatoare asupra organismului uman iar cei care sunt dependenti de tigarile clasice de multe ori se simt fara speranta. Tigara electronica poate oferi fumatorilor aceeasi satisfactie ca si tigarile clasice insa fara a afecta sanatatea lor.

Fumatorii sunt dependenti de nicotina din tigarile clasice, nu si de celelalte substante care sunt cancerigene. Tigara electronica ofera fumatorilor posibilitatea de a inhala nicotina fara alte substante cancerigene. Acest lucru aduce un beneficiu atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori care inainte erau expusi si ei la efectele daunatoare ale fumatului pasiv.

Foarte multi fumatori sunt deranjati de mirosurile neplacute provocate de fumul de tigara. Cei care folosesc tigari electronice sunt avantajati din acest punct de vedere. Tigara electronica nu produce fum ci vapori ce contin nicotina si sunt inodori. Prin urmare acest dispozitiv poate fi utilizat oriunde deoarece nu polueaza si nu provoaca mirosuri neplacute.

Nu in ultimul rand, o data cu trecerea la tigari electronice gustul revine. Papilele gustative ale fumatorilor sunt afectate de fumul de tigara, acestea nu mai pot distinge gusturile. O data cu renuntarea la fumat cu ajutorul tigarilor electronice papilele gustative isi revin iar acestea sunt capabile sa faca distinctie intre gusturi.

Multi fumatori care credeau ca nu mai au nicio sansa sa renunte la tigarile clasice au reusit cu tigara electronica. Cu totii se declara fericiti si marturisesc ca viata lor s-a schimbat in bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *