Citizen Nighthawk si-a facut debutul pe piata din Asia undeva la sfarsitul anului 2005 dar nu a atras atentia asupra sa cu nimic pana in vara anului 2006 cand a intrat pe piata din Europa si Statele Unite. Principala sa calitate este ca poate fi purtat fie la sport fie la o iesire selecta in oras, pentru ca acesta are un design impresionant si este disponibil doar pe culoarea neagra.

Inca de la lansarea lui Nighthawk acesta a fost diponibil numai cu o curea din otel inoxidabil iara acesta optiune nu il facea comod in activitatile sportive sau de effort moderat. Fiind in sectorul de ceasuri ieftine, Citizen Nighthawk a inregistrat incasari record numai in momentul cand el a venit in dotari si cu o curea din piele care a avut un sitem revolutionar de inchidere pentru sportivi.

In timp lucrurile au luat o intorsatura datorita faptului ca in loc de traditionala culoare neagra pentru ecranul principal, designerii au crezut ca este necesar, din moment ce aveau incasari record, sa mai adauge alte culori pentru ecranul principal si anume maro sau albastru marin. Iara dupa cateva saptamani a aparut si actualul model care este in totalitate negru si a fost cel mai vandut.

Pentru ca Citizen Nighthawk sa fie un pic mai atragator desinerii au ales un cadran cu diametru mare de 46 de milimetrii pentru a avea loc sa implementeze toate dotariile de care acest ceas beneficiaza. Daca aveti ocazia vreodata sa comparati doua modele de Citizen Nighthawk dar cu modele diferite de curele ve-ti observa ca cel care are cureaua din piele beneficiaza de modele de design mult mai impresionante decat cel cu cureaua de metal, cum ar fi linii albe in jurul cadranului principal si cu un inel tot de culoare alba in centrul ceasului.

De la introducerea lui Citizen Nighthawk din anul 2005 acesta a suferit multe modificari si in final au mai fost lansate doua noi modele cu diferite modificari, unele chiar radicale. Citizen Nighthawk BJ7010-59L este un model introdus in 2009 si are ca specificatii cadranul de culoare turcoaz si insertii de culoare alba iara pentru Citizen Nighthawk BJ7010-24W are o gama mai larga de culori din care pute-ti alege pentru curea dar si un ecran de culoare maro.

Cu toate aceste modificari japonezii ataca tot piata de ceasuri pentru ca acest model cu toate dotarile si optiunile precum sincronizare la nivel atomic sau cadran din safir rezistent la socuri si zgarieturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *