LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, July 26, 2021

Tigara electronica revolutioneaza industria tutunului!

De la aparitie ei in 2003 si pana in prezent, tigara electronica s-a dovedit a fi o adevarata minune pentru milioane de fumatori din lumea intreaga.

Tigara electronica, asa cum o stim noi astazi, nu ar fi existat daca un barbat chinez nu s-ar fi lovit de boala de care toti fumatorii se tem, cancerul. Hon Lik, devastat de moartea tatalui sau cauzata de cancer, era un fumator inrait la randul sau si simtea efectele fumatului a 60 de tigarete pe zi.

Farmacist fiind, stia ca 99% din problemele fumatului nu sunt cauzate de nicotina ci de arderea tutunului. De aceea a decis sa creeze un dispozitiv, care sa ofere o alternativa mai sanatoasa pentru tigarile din tutun si anume, tigara electronica. Astfel a inceput revolutia „Tigara electronica.”

Cand tigara electronica a aparut, in SUA, nu spunea nimic concret. Era un dispozitiv greu de achizitionat conectat la o baterie de tip AA, oamenii nu prea erau interesati de ea si nu prezenta foarte multe avantaje. De fapt, dadea semne sa fie o inventie „trasnita”, o alta metoda de a renunta la fumat sortita esecului.

Cu toate acestea, dupa aproape 10 ani, numarul celor care folosesc tigari electronice in SUA este de aproximativ 3 milioane. Acestora li se alatura si alte cateva sute de mii, poate chiar mai mult, de utilizatori de tigari electronice din toata lumea.

Tigara electronica nu este doar o alta inventie „trasnita” sortita esecului. Tigara electronica este un dispozitiv care in doar un deceniu a revolutionat o industrie gigantica. Acest dispozitiv fie ca ne place sau nu, creeaza o lume mai buna pentru noi toti. Tigara electronica imbunatateste sanatatea publica si starea de spirit, atat a fumatorilor cat si a nefumatorilor.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT