Gabriela Cristea, minus 15 kg cu dieta personalizata

0

Kilogramele in plus i-au dat mari batai de cap si Gabrielei Cristea. Surprinsa cu colacei si cu celulita de paparazzi, prezentatoarea a decis sa declare razboi grasimii.

Asa ca de aici si pana la a trece la un regim de viata sanatos, bazat pe o dieta personalizata, nu a mai fost decat un pas. Evident, nu a lipsit nici sportul.

„In fiecare luna merg la medicul nutritionist Veronica Daghe, ii spun cam ce as vrea sa mananc, dar mai ales ce pofte am, de dulciuri, fructe etc. Ea mi le introduce in dieta si astfel nu am nici un moment senzatia ca acest regim ma limiteaza cu ceva”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Astfel, fostul iepuras Playboy a reusit sa slabeasca 15 kilograme. La cele trei mese importante si doua gustari pe zi se adauga sala de cinci ori pe saptamana, dar si multa apa sau ceaiuri.

Iata in ce consta o zi de dieta:

Dimineata – ora 9.00 – omleta dintr-un ou de gaina sau 6-8 oua de prepelita + 35 g muschi file tocat marunt + parmezan ras + verdeata + apa minerala. Se prajesc in teflon cu putin unt;

Pranz – ora 13.00 – 14.00 – mancare de fasole (iahnie) + salata de varza murata + 200 ml suc de lamaie + ceai (verde, de iasomie si teci de fasole);

Cina – ora 18.30 – 19.00 – o farfurie de ciorba de pui cu legume (max. 125 gr. carne de pui, fara cartofi si fara ulei) + 150 g iaurt semidegresat/ crema de iaurt, ardei iute. Inainte de culcare, un ceai cu brusture, tei si soc.

Va recomandam sa cititi:
Cafea de slabit ; Pastile de slabit ; Slabeste usor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *