Cum porti fusta midi – must have in acest sezon!

0
Daca esti fana a stilului vintage updatat, in acest sezon, probabil ai observat deja, ca in multe colectii fusta midi a revenit in forta.

In anii 50 si 60 fusta si rochia erau ceea ce sunt azi pentru noi jeansii – da, asta e adevarul. Si daca ma uit in propriul dulap, fustele stau triste intr-un cot si vad lumina zilei destul de rar.

Asa ca in aceasta primavara daca ai chef din cand in cand de cate un look a la Betty sau Joan din Mad Men, poarta o fusta midi – o poti integra fie in tinute smart casual, fie in tinute de seara. Depinde doar cu ce o asortezi si din ce material e fusta.

Cum si cu ce poti asorta fusta midi, strech sau evazata? Camasile si bluzele lady like, cu volanase sau funde si aplicatii sunt cea mai buna idee. Incaltamintea pe care o alegi va definitiva outfitul – te sfatuiesc sa alegi pantofi cu toc mediu sau inalt. Lungimea fustei si tocul iti pot pune in valoare glaznele si gambele.

Pentru a sublinia talia, in cazul in care fusta nu are o betelie lata, adauga si o curea. Balerinii nu sunt o ideea foarte fericita decat ai picioarele subtri si lungi. Alte accesorii care iti vor intregi lookul: poseta cu toarta sau poseta cu patina vintage, cerceii discreti si un machiaj impecabil.

Propunerea mea de tinuta, mai jos – fusta vedeta, propunere de la La Femme, pe care o puteti achizitiona la 134 de lei, aici. O alta fusta evazata, care iti va pune talia in valoare, gasesti aici, de la PNK Casual, acum si la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *