Cu ce se poartă colanţii?

0

Daca va place comoditatea colantilor, dar vreti sa va asigurati ca ii purtati mereu in mod corespunzator, luati in considerare aceste sfaturi:

Purtati colanti cu tunici:

Cel mai simplu mod de a purta colanti este sub o tunica. Acestea variaza in lungime, asa ca este important ca tunica dvs. sa fie suficient de lunga pentru a va acoperi soldurile si fundul.

Colantii sunt mulati pe piele, iar daca vreti o tinuta de strada, nu una de mers la sala, partea de sus trebuie sa treaca de solduri. Tunica poate fi sub forma de pulover sau din jerseu. Peste ea, puteti purta o curea.

Asigurati-va ca aspectul este armonios – tunica este mai larguta, ceea ce inseamna ca egarii ar trebui sa fie stramti. Un ansamblu monocromatic, elegant si casual in acelasi timp, este format dintr-o tunica neagra, colanti negri si cizme negre cu toc. O tinuta perfecta pentru vremea rece.

Mignonele si femeile inalte:

Mignonele trebuie sa aiba grija cand poarta colanti cu un top mai larg. Acesta trebuie sa fie proportionat pentru femeile mai scunde, astfel incat sa nu treaca de jumatatea coapselor – altfel, arata ca si cand ati purta o rochie cu colanti dedesubt.

De asemenea, ansamblu ar trebui sa fie cat mai monocrom posibil pentru impresia de alungire. Si femeile inalte trebuie sa isi aleaga topurile cu grija, astfel incat fundul sa nu ramana descoperit.

Alegeti pantofii potriviti:

Colantii arata cel mai bine cu pantofi cu talpa plata, cum ar fi balerinii sau pantofii cu toc clasici. Cizmele sunt o alta optiune foarte buna.

Nu purtati un top mulat:

Tinuta generala este echilibrata si armonioasa atunci cand asociati largul cu stramtul, si cum colantii sunt mereu cei stramti, alegeti partea de sus mai larga.

Purtati colantii cu rochii:

Rochiile lungi pana la sau deasupra genunchiului pot arata bine cu egarii. O tinuta de efect ar fi formata dintr-o rochie tricotata, stransa pe corp, peste care ati incins o curea lata si sub care asortati o pereche de colant.

Purtati-i cu fuste mini:

Un look popular in special printre femeile mai tinere este asocierea colantilor cu fuste mini, in special cele din denim. Incaltati o pereche de pantofi fara toc, adaugati un top largut si obtineti o tinuta usoara, casual, perfecta pentru week-end.

Culori asortate:

Colantii sunt cele mai folositi ca accesoriu la tinuta, nu ca ingredient principal, asa ca alegeti-va prima data ansamblul si apoi se adaugati colanti daca doriti. Culoarea lor ar trebui sa corespunda altui obiect din tinuta dvs pentru o potrivire armonioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *