Bluze vaporoase si delicate pentru tinute romantice

0
Alege cu atentie materialul. Poate arata bine de la departare, dar daca atunci cand pui bluza pe tine iti zgarie pielea, cu siguranta nu e ceea ce cauti. Chiar daca e mai ieftina, o bluza din poliester nu se va putea compara niciodata cu una de matase.

Transparentele sunt unul dintre cele mai prezente trenduri pe podiumurile marilor case de moda in sezonul primavara-vara 2011. Incearca, totusi, sa pastrezi ceva pentru imaginatia celor care te privesc…

Desi pe podiumuri ai sa vezi manechine care nu poarta sutien la camasile transparente, in realitate lucrurile nu arata atat de bine. Pune-ti neaparat un sutien, daca porti o asemenea bluza seara; unul de culoarea pielii, pentru un efect vizual natural.

Pentru o noapte in care vrei sa fii extrem de sexy incearca un sutien negru pe sub o bluza transparenta de culoare inchisa precum cea bleumarin de la Zara sau cea rosie de la Hale Bob din magazinul Chantal.

Atunci cand porti bluza vaporoasa ziua, pune-ti si un maiou pe sub. Daca nu e foarte transparenta, poart-o si la birou. Vei gasi una perfecta pentru tinuta office la Nissa, cu funda cocheta la gat.

Daca indragesti satinul si iti place luciul lui, fii foarte atenta cand alegi asa o bluza: daca nu e de calitate si contine prea mult elastan, va arata ieftin, nu extravagant.

Alege o camasa cu volane, intr-o culoare vesela, precum cea de la Debenhams, pentru o tinuta copilaroasa. Daca esti fana imprimeurilor nebunesti sau animal, vei gasi bluze satinate pe gustul tau la Vero Moda.

Marii designeri au folosit din plin florile in colectiile primavara-vara. Alege, asadar, cu incredere bluzele matasoase cu detalii florale. Bluzele la baza gatului, care lasa umerii dezgoliti, sunt un alt trend care merita luat in seama. Vei gasi acest model la PNK Casual.

Iar daca iubesti stilul hippie poti alege transparenta subtila a inului si delicatetea unei ii moderne din magazinul IKKS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *