5 sfaturi pentru un sifonier bine organizat

0
Sa ai o garderoba mereu organizata si la moda nu este usor, astfel ca, odata cu fiecare sezon, trebuie sa renunti la articolele pe care nu le mai porti si sa le inlocuiesti cu altele in trend.

Este foarte important ca fiecare sifonier sa reflecte si modul de viata al fiecaruia. Iata 5 sfaturi pentru o garderoba perfecta.

Un dulap organizat si mereu in trend nu este tocmai usor de mentinut si chiar daca acest lucru pare putin dificil, nu este imposibil!

Fiecare femeie iubeste pantofii si gentile, astfel ca suntem siguri ca aveti o multime de astfel de articole in garderoba dumneavoastra. Iata cateva sfaturi privind hainele care nu trebuie sa lipseasca din garderoba, insa si cateva idei pentru a iti pastra dressingul organizat:

Culorile neutre
Desi culorile tari, neon, pline de viata, sunt la mare cautare in acest sezon, nici culorile neutre nu sunt de ignorat. Trebuie sa aveti in garderoba dumneavoastra haine in culori neutre, asta insemnand maro, negru, alb, crem, bleumarin sau gri. In acest fel, va puteti crea cele mai frumoase outfit-uri carora sa le adaugati cate o pata de culoare, fie ca este vorba de geanta, sacou sau pantofi.

Fa curat in sifonier!
Innoirea garderobei si renuntarea la articolele pe care nu le mai porti sunt niste lucruri esentiale, odata cu fiecare sezon. In acest fel, vei fi mereu la moda, iar sifonierul tau va fi mereu curat si organizat.

Diversifica-ti garderoba!
O garderoba realizata in intregime doar din blugi si tricouri sau doar din fuste si sacouri nu va va ajuta foarte mult. Este important sa aveti de unde alege, sa aveti atat tinute casual, cat si elegante sau sport.

Alegeti hainele in functie de activitatile zilnice!
Cand mergeti la shopping, trebuie sa luati in considerare stilul dumneavoastra de viata. Lucrati la birou? Participati la diferite sedinte sau conferinte? Care sunt activitatile sociale la care participati? Toate aceste lucruri trebuie luate in considerare, atunci cand faceti cumparaturi, pentru a va potrivi perfect tinutele cu activitatile pe care le intreprindeti.

Cumpara-ti haine exact pe masura ta!
Nu iti cumpara haine cu un numar mai mare sau mai mic, gandindu-te ca te vei ingrasa sau vei slabi. Atunci cand va doriti sa fiti la moda, hainele trebuie sa va vina perfect si sa se potriveasca cu corpul dumneavoastra, in acest fel va veti simti intotdeauna comfortabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *