LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, September 26, 2017

Reduceri de primavara la tigari electronice

Pentru ca stim ca in luna Martie se fac multe cadouri am pus la dispozitia dvs. cateva reduceri de primavara la tigari electronice. Avem produse de calitate, fabricate de producatorul Sailebao, si suntem si distribuitorii exclusivi ai brandului Vipercig.

Luna Martie vine cu reduceri la Tigara electronica Nr 1. Punem la dispozitia dvs. mai multe tigari electronice la reducere pentru a darui cadouri celor dragi, in special femeilor fumatoare. Promotie Kit complet Tigara electronica Ego XXL – Modelul Ego a declansat o revolutie in industria de tigari electronice. Este unul dintre cele mai apreciate modele de tigari electronice.

Pentru fumatorii impatimiti recomandam modelul Ego XXL. Acest model are o baterie puternica, de 1100 mAh care poate satisface chiar si un fumator de peste 2 pachete de tigari pe zi. Ego XXL foloseste un atomizor DSE510 low rezistance apreciat pentru gustul intens pe care il ofera. In pachetul complet aveti incluse urmatoarele consumabile: 2 baterii reincarcabile de 1100 mAh, 2 atomizoare, 3 cutii de cartuse, 1 incarcator de priza, 1 incarcator USB si 1 e-lichid la alegere Dekang.

Pretul intreg al acestui kit este de 330 de ron dar, in luna Martie beneficiati de o reducere de 50 de ron, asta inseamna ca veti plati pentru kit 280 de ron*. Recomandam acest kit complet pentru cei care sunt incepatori deoarece contine toate consumabilele necesare pentru prima luna de aburit.

Promotie Kit complet Tigara electronica Ego Tank – Ego tank este un model de inalta tehnologie ce foloseste un cartus special. In loc de cartusul clasic cu vatelina modelul Ego Tank foloseste un cartus cu rezervor care poate depozita o cantitate mare de e-lichid. Bateria este de 650 de mAh iar in partea superioara are cateva leduri care se aprind in momentul inhalarii. Atomizorul este special creat pentru cartusul Tank. Toate componentele sunt fabricate de producatorul Sailebao recunoscut la nivel mondial pentru calitatea si eficienta produselor sale.

Kitul complet Tigara electronica Ego Tank are inclus: 2 atomizoare, 2 baterii reincarcabile de 650 mAh, 8 cartuse Tank, 1 incarcator de priza, 1 incarcator USB si 1 e-lichid Dekang la alegere. Pretul redus al kitului Ego Tank este de 295 de ron pentru toti cei care achizitioneaza in luna Martie.

*Promotiile la tigari electronice sunt valabile in limita stocului disponibil.
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!