Glicostabil argila tratament diabet

0
Acest tratament pentru diabet 100% natural are in componenta sa trei produse noi, revolutionare, care administrate in mod corespunzator duc la detoxifierea organismului, in special a pancreasului, refacerea celulelor beta ale acestuia (producatoare de insulina), diminueaza pana la eliminare rezistenta la insulina, scade glicemia pana la valori normale si o stabilizeaza la aceste valori.

Click aici pentru mai multe detalii!

Eficenta pentru persoanele care au diabet de tip I este in functie de:
– cantitatea de insulinacare este administrata zilnic
– forma acesteia (lenta , rapida)
– de cat timp este administrata (luni, ani)
– varsta biologica
– modul de gandire (pozitiva, credinta) si alimentatie
Eficenta pentru persoanele care au diabet de tip II este in functie de:
– valoarea glicemiei
– raport inaltime, greutate (obezitate )
– vicii ( fumat si alcool in exces )
– factorii sociali si psihologici
Tratamentul se incepe cu administratea de Glicostabil – argila albastra care este unul dintre cei mai puternici detoxifianti naturali si contribuie la regenerarea tesuturilor si la remineralizarea organizmului.

Actioneaza intodeauna la distrugerea si eliminarea celulelor nesanatoase si la regenerarea celor sanatoase. Datorita acestei principale actiuni terapeutice regenereaza (reface ) celulele beta (producatoare de insulina ) ale pancreasului.

PREPARARE SI MOD DE ADMINISTRARE – GLICOSTABIL ARGILA ALBASTRA

Aceasta se prepara cu 5-6 ore inainte de a o consuma, punand intr-un recipient de sticla, 3 pahare a 150 ml apa de izvor sau plata, cu 15 gr (3 lingurite) argila albastra, se agita si se lasa sa se decanteze. In prima zi se consuma 3 pahare (150 ml), 1 pahar dimineata, 1 pahar la pranz si 1 pahar seara inainte de masa, doar apa limpede (decantata).

Incepand din a doua zi se consuma timp de 20 de zile cate 3 pahare/zi, ( dimineata, la pranz si seara) apa cu argila ( lapte de argila) inainte de masa. Recomandam a se prepara o cantitate mai mare de apa cu argila respectand proportia de 5 gr (1 lingurita) la 150 ml apa, obligatoriu in recipient de sticla cu dop de pluta sau plastic.

Dupa 5-6 zile de cura cu Glicostrabil argila albastra fara a se intrerupe cura cu argila, se incepe administrarea tincturii – GLICOSTABIL EXTRACT HIDROALCOOLIC impreuma cu ceaiul GLIOSTABIL INFUZIE SI DECOCT.

MOD DE PREPARARE SI ADMINISTRARE GLICOSTABIL INFUZIE SI DECOCT ADMINISTRARE TINCTURA GLICOSTABIL

Din punga cu amestecul pentru Infuzie se pun 4 lingurite intr-un vas de lut sau emailat , peste care se toarna 1 litru de apa fierbinte, se acopera si se lasa la infuzat minim 30 de minute.

Click aici pentru mai multe detalii!

Din punga cu amestecul pentru Decoct se pun 8 lingurite intr-un vas emailat cu 1 litru de apa rece, se pune la fiert lasandu-se, dupa ce lichidul da in clocot, inca 30- 40 de minute sa fiarba la foc domol, acoperit cu capac. In final se combina Infuzia si Decoctul rezultat, (cu tot cu reziduurile vegetale) si se lasa impreumna la infuzat 30 de minute, dupa care se filtreaza.

Se recomanda folosirea apei de izvor , de fantana si a celei plate sau apa de tarate. Se pune intr-un pahar 40-50 ml –ceai (Glicostabil Infuzie si Decoct) impreuna cu o lingurita (50 de picaturi) de tinctura Glicostabil si se administreaza pe stomacul gol inaintea meselor principale de 3 ori/zi.

De fiecare data dupa administrarea tincturii (in modul aratat mai sus), se consuma aproximativ 150 – 200 ml ceai Glicoststabil Infuzie si Decoct si la 5-10 min se bea paharul de argila albastra ( lapte de argila ). Dupa 15-20 minute se poate servi masa.

La 3-4 zile de la administrarea tincturii, se observa scaderea glicemiei. Pentru persoanele cu diabet de tip I acest tratament ajuta la refacerea celulelor beta ale pancreasului diminuarea glucozei din sange, si implicit reducerea cantitati de insulina administrata. Reducerea cantitati de insulina administrata se face cu indrumarea medicului specialist. La persoanele cu diabet de tip II efectul acestui tratament consta in refacerea celulelor beta ale pancreasului, diminuarea glucozei din sange si cel mai important efect este scaderea rezistentei la insulina a celulelor.

In mod normal la oameni sanatosi glucoza transportata de insulina intra impreuna in interiorul celulelor , unde mitocondriile o transforma in energie.In interiorul celulei pe langa glucoza se mai regasesc si mici cantitati de grasimi ( lipide intramiocelulare). In momentul in care suntem mult mai activi decat in mod obijnuit, dupa transformarea si consumarea energiei date de catre glucoza, mitocondriile prelucreaza o parte din aceste grasimi si le transforma in energie.

Click aici pentru mai multe detalii!

La persoanele cu diabet de tip II , pancreasul produce insulina , insulina impreuna cu glucoza calatoreste catre celula , dar odata ajunse la celula , intampina probleme in deschiderea usii. Pare ca si cand zavorul ar avea probleme , iar cheia , nu se mai potriveste. Insulina, cheia, se afla acolo, dar intampina probleme in a-si face treaba. Glucoza nu poate patrunde in celule si se acumuleaza in sange impreuna cu insulina in exces. Aceasta este rezistenta la insulina.

Principala cauza a rezistentei la insulina este consumul in exces, pe o perioada indelungata de grasimi animale ( acizi grasi saturati). Datorita acestui fapt, in timp , in interiorul celulei se acumuleaza mici picaturi de grasime denumite stintific lipide intramiocelulare . Prezenta in exces , in interiorul celulei a acestor mici picaturi de grasime determina mitocondriile sa tranzmita o informatie gresita receptorilor insulinici aflati pe membrane celulara ca nu au nevoie de combustibil (glucoza ), deoarece ei au ce arde .

Mitocondriile sunt microorganite celulare responsabile cu transformarea (arderea) glucozei sau a altei surse de combustibil in energia necesara functionari celulelor. Receptori de insulina care au atasati de ei insulina si glucoza nu mai deschid membrana celulara pentru asimilarea acestora. Tot datorita excesului de grasimi din interiorul celulei se formeaza o molecula numita ceramida. Aceasta ceramida diminueaza calitatea si numarul mitocondrilor si a receptorilor de insulina de pe membrana celulara si perturbeaza semnalizarea insulinica dintre mitocondri aflati in interiorul celulei si receptorii insulinici.

Cauza principala a rezistentei la insulina (cu toate explicatile de mai sus) este consumul in exces , pe o perioada indelungata de grasimi animale (acizi grasi saturati). Efectul rezistenei la insulina este cresterea in exces a cantitati de glucoza si a insulinei din sange = glicemie foarte mare.

Pentru a actiona asupra cauzei , din monentul in care se incepe administratea tratamentului , nu se mai consuma sub nici o forma grasimi animale ( acizi grasi saturati ). Prin grasimi animale se intelege orice tip de carne si preparate din carne , lapte si preparate din lapte ( in afara de branza de vaca nefernentata, zar , iaurt degresat ), oua, margarina. Este interzisa pregatirea alimentelor prin prajire si consumul in exces de alimente cu I.G. peste 55 unitati.

Este interzis consumul de alimente cu un continut foarte mare de colesterol (organe de animale si in special creier) fara sucuri din comert, cafea, tutun, alcool in exces. Scaderea in greutate la un nivel acceptabil, diminueaza rezistenta la insulina, micsoreaza nivelul glicemiei, scade colesterolul, trigliceridele si tensiunea arteriala. Normalizarea greutatii corporale este absolut esentiala in tratarea diabetului.

Click aici pentru mai multe detalii!

Este importanta frecventa meselor si anume 3 pe zi si la ore regulate ,la fel si combinarea corecta a alimentelor.

Se recomanda consumul zilnic de alimente protectoare care contin carotenoizi (legume, zarzavaturi, fructe in special de culoare verde), fitosteroli (steroli vegetali) care se gasesc in seminte, nuci, uleiuri vegetale, cereale integrale si in general toate legumele, fructele, zarzavaturile si semintele naturale.

Este benefic, consumul zilnic de napi in salata si seminte macinate de schinduf, in si pulbere de radacina de cicoare. Consumati alimente ce contin fibre vegetale, este nevoie de 30-50 gr/zi. Fulgii de ovaz, fasolea, mazarea, coacazele, varza de Bruxelles, broccoli si in general zarzavaturile contin fibre vegetale.Consumati proteine vegetale, nu animale.

Ajutati tratamentul impotriva diabetului cu exercitiile fizice, cu 7-8 ore de somn noaptea iar ziua este recomandata expunerea la lumina naturala pentru a favoriza glanda epifiza, de a produce melatonina, hormonul de refacere si intinerire a organismului.

Respectarea acestui tratament si a recomandarilor (preparare ,administrare si alimentatie) duce la scaderea obligatorie a glicemiei la valori normale si stabilizarea acesteia. In timpul tratamentului pentru diabet consultati medical specialist si reduceti tratamentul medicamentos pentru diabet numai la indicatiile acestuia.

sursa: Argila Albastra 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *