Statusuri pentru Valentine’s Day 2012 – Idei de statusuri pentru Ziua Indragostilor 2012

0

Statusuri pentru Valentine’s Day 2012 – Idei de statusuri pentru Ziua Indragostilor 2012

Sfantul Valentin este protectorul iubirii, al relatiilor amoroase si al armoniei spirituale. De Ziua Indragostilor, toti indragostitii alegem sa sarbatorim frumusetea iubirii alaturi de persoana draga inimii noastre.

Daca nu esti printre cei care sa trimiti mesaje si sms-uri de Sfantul Valentin si doresti sa iti impresionezi totusi perechea prin altceva, poti alege un status de dragoste pentru Ziua Indragostitilor.

Mai jos vei gasi cele mai originale si mai noi statusuri de Sfantul Valentin 2012 din care te poti inspira. Sarbatoarea iubirii se apropie si trebuie sa fii pregatit sa cinstesti impreuna cu sufletul tau pereche sentimentul iubirii, de ce nu si printr-un status.

Nu ezita sa ii spui persoanei iubite cat de mult tii la ea si cat de mult apreciezi ca a ales sa isi petreaca viata alaturi de tine, si asta ar trebui sa o faci in fiecare zi, nu numai de Sfantul Valentin sau Dragobete. Nu trebuie sa asteptam Ziua Indragostitilor pentru a ne spune si arata iubirea!

Iata cateva texte cu mesaje de dragoste pe care le poti folosi ca statusuri de Valentine’s Day 2012:

– Norocos este barbatul care ajunge sa fie prima iubire a unei femei dar mai norocoasa este femeia care ajunge sa fie ultima iubire a barbatului.

– Dragostea nu consta in cat de mult timp suntem impreuna, nici cat demult daruim sau primim, ci cat de mult ne apreciem unul pe celalalt.

– Iubirea este singurul Dumnezeu. A iubi inseamna a primi o parte din Rai.

– Iubirea nu este o competitie de castigat sau de pierdut, ci un sentiment care te face sa iti pese de cineva mai mult decat de propria persoana.

– Iubirea nu e o pedeapsa! Cel ce iubeste, iubeste de bunavoie!

– Visez sa fiu cu iubirea mea de Sfantul Valentin. Oare visul meu se va implini?

– Daca vrei sa-ti fie bine, atunci gandeste-te la mine de Valentine’s Day!

– Azi, de Sfantul Valentin astept ca dragostea sa-si faca efectul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *