Spectacol incendiar la Valentine’s Day Charity Ball 2012

0

Organizatorii balului caritabil de Valentine’s Day, anunta ca invitatii vor avea parte de un spectacol incendiar!

În fiecare an, în preajma sărbătorii Sfântului Valentin, Fundaţia Blue Heron organizează un eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea programului „Burse Universitare pentru copiii proveniti din centrele de plasament”.

Sâmbătă, 11 februarie 2012, începând cu ora 19.00, la Hotel Pullman, sala Cupola, se va desfăşura cea de-a șasea ediţie Valentine’s Day Charity Ball.

Evenimentul are de data aceasta o dublă semnificație: pe lângă tradiția de a strânge laolaltă personalități din toate domeniile pentru a susține bursierii fundației, ediția de anul acesta celebrează și împlinirea a 10 ani de activitate Blue Heron.

“Pentru că este vorba despre o ediție specială, am pregătit un program inedit pentru invitații noștri. Sunt incluse în desfășurător recitaluri susținute de artiști români apreciați de marele public, prezentări spectaculoase de machiaj, coafură și creații vestimentare unice și momente emoționante.” – a declarat Valentina Ionescu, amfitrioana Valentine’s Day Charity Ball.

Make-up artistul Cristian Bucă va realiza special pentru acest eveniment o serie de machiaje de compoziție inspirate de 10 evenimente petrecute în cei 10 ani de existență Blue Heron.

Amintim dintre acestea: 2003 – Inaugurarea sălii mari a Operei comice pentru copii, 2004 – 100 de ani de la naşterea lui Dali, 2005 – anul George Enescu, 2006 – Anul Rembrandt, 2008 – Anul astronomiei româneşti – 100 de ani de la înfiinţarea Observatorului astronomic din Parcul Carol, 2009 – 150 de ani de la Unirea Principatelor Române, 2010 – Anul biodiversităţii, etc.

Creațiile lui Cristian vor fi completate de coafurile realizate de către stiliștii Gett’s Salons şi rochiile semnate Muşat Studio.

“Propunerea organizatorilor a venit ca o mare provocare pentru mine, deşi sunt obişnuit să lucrez cu tot felul de teme, de data aceasta mărturisesc că am fost pus oarecum în dificultate, subiectele date fiind foarte generoase. Sper ca publicul prezent să se bucure de acest spectacol, iar Balul să se transforme într-un real succes, aşa cum s-a întâmplat de altfel, în fiecare an.” – a declarat Cristian Bucă, Make-up Artist Oficial – Miss Universe© Romania Organization.

Larisa Popa – Miss Universe Romania 2011 şi Ambasador Blue Heron Foundation, a venit special de la Milano pentru a deschide Balul Caritabil de Valentine’s Day cu un vals al debutanţilor.

La eveniment este permis accesul reprezentanţilor presei în spaţiul special amenajat, cu rugămintea de a nu se filma sau fotografia în timpul servirii meniului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *