LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, September 19, 2017

Colecţia de pantofi şi cizme toamnă-iarnă 2011-2012 de la Sepala

Colectia Sepala pentru sezonul de moda toamna-iarna 2012-2013 aduce in prim plan curentul punk-rock, indulcit pe alocuri de pantofi si cizme cu design feminin si ultra-sexy, precum escarpenii din piele intoarsa sau cizmele peste genunchi.

Tocurile ametitoare sunt acompaniate in magazinul Sepala de cateva perechi de ghete pentru femei desprinse parca dintr-un videoclip al trupei Rammstein, insa restul pantofilor si cizmelor sunt, cu siguranta, pe gustul fashionistelor.

Cataramele, sireturile, pielea, pantofii cu varf ascutit si suflul glam rock pe care il inspira creatiile designerului Mihaela Glavan raliaza colectia de moda Sepala la tendintele internationale pentru toamna iarna 2010-2011.

Imi place ca pantofii si cizmele au un design curat, realizat ireprosabil si cu bun gust, potrivindu-se astfel oricarei femei ce cauta o pereche de incaltaminte confortabila sau cat se poate de fashionable.

Cele doua modele de cizme peste genunchi sunt foarte reusite, cea cu tocuri inalte avand un aer gotic si misterios, insa escarpenii negri din piele intoarsa sunt favoritii mei absoluti.

Pentru cele ce vor sa vada live colectia de pantofi, adresa magazinului Sepala este Strada Benjamin Franklin nr. 9 – in apropiere de Ateneu.
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!